Legnagyobb félelméről beszélt Kulcsár Edina elhagyott férje, Csuti

Farm VIP, TV2, Farm VIP Sajtóesemény, Nagy Fa-Tál Étterem, 2022.11.08.
Szabó András Csuti
Vágólapra másolva!
Nem könnyű a válás óta Szabó András Csutinak, aki így ritkábban találkozhat imádott gyerekeivel, Medoxszal és Ninával. A körülmények ellenére is igyekszik minél több időt tölteni velük, hiszen imádja őket és nem szeretne kimaradni a gyereknevelésből. Bár az üzletemberre úgy tűnik, most rátalált a szerelem, mégsem érzi magát nyugodtnak, elárulta, hogy mi a legnagyobb félelme az utóbbi időben.
Vágólapra másolva!

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina 2022 elején jelentették be, hogy elválnak útjaik, majd hamarosan lebukott az egykori szépségkirálynő, hogy harmadik fél miatt hagyhatta el volt férjét. Azóta már újra házasságban él G.w.M oldalán, akivel hamarosan meg is születik első közös kislányuk. Az egykori házaspár bár nincs túl jó viszonyban, de közös gyerekeik érdekében igyekeznek együttműködni. Csuti elárulta, hogy imád játszani kicsikkel és nagyon fél attól, hogy mi lesz, ha már nem lesznek ennyire ragaszkodók.

- mondta Csuti, aki igyekszik minden időt kihasználni, amíg csak lehet. Azt is elárulta, hogy milyen elvek szerint neveli őket az együtt töltött idő alatt.

Nincs végtelen nyomkodás, és felelőtlen videómegosztó használat sem. Sőt, amikor velük vagyok, én is leteszem a telefont! Nincs annál szomorúbb, mint amikor egy gyermek mutatni szeretne valamit a szüleinek, egy bogarat, egy szép követ, vagy hogy milyen ügyesen mászik a mászókán, és anyuka vagy apuka nem figyel, mert nyomkodja a telefonját" - mondta a közösségi média szakterületén dolgozó Csuti, aki nagyon jól tudja, milyen káros hatással lehet a közösségi média használata a gyerekekre és a felnőttekre egyaránt.