Totális támadást indítottak Sorosék: nyílt levélben követelik, hogy Magyarország ne kapjon uniós pénzt

China's state media warns Soros on betting against yuan, HK dollar China Chinese George Soros investor billionaire SQUARE FORMAT
Soros György
--FILE--Billionaire investor George Soros, chairman of Soros Fund Management and founder of The Open Society Institute, reacts at a sub-forum during the Boao Forum for Asia Annual Conference 2013 in Qionghai city, south China's Hainan province, 8 April 2013. China's state media has warned billionaire investor George Soros against betting on falls in the value of the Chinese yuan and Hong Kong dollar amid widespread worries over the health of the world's second-largest economy. China's fourth-quarter economic growth slowed to the weakest since the global financial crisis, increasing pressure on a government struggling to regain investors' confidence after perceived policy missteps jolted global markets. "Soros' challenge against the renminbi (yuan) and Hong Kong dollar is unlikely to succeed, there is no doubt about that," the People's Daily overseas edition said in a front-page opinion piece on Tuesday (26 January 2016). China's economic fundamentals remain sound, despite slower growth, volatility in its stock market and the yuan's depreciation against the U.S. dollar, said the opinion piece, written by a researcher at the commerce ministry.
Vágólapra másolva!
A Soros György, amerikai tőzsdespekuláns által fizetett álcivil szervezetek nyílt levélben követelik az uniós pénzügyminiszterektől és az Unió tanácsától, hogy Magyarország ne kapjon uniós pénzeket. A nyílt levélből egyértelműen kiderül, hogy Sorosék a magyarok helyett az ukránoknak adnák a forrásokat, valamint követelik az illegális bevándorlók beengedését és az agresszív LMBTQ-propaganda engedélyezését az óvodákban és az iskolákban, és a magyar gazdaságot teljesen tönkretevő globális minimumadó bevezetését.
Vágólapra másolva!

többek között ez áll abban a nyílt levélben, amit az uniós tagállamok pénzügyminisztereinek küldtek Soros György álcivil szervezetei. A levelet többek között aláírta a Riporterek Határok Nélkül, az Open Society Foundations és a Transparency International is.

Soros György álciviljei elvennék a Magyarországnak jogosan járó uniós forrásokat Forrás: Imaginechina via AFP/dycj - Imaginechina/Dycj

A levélben sokatmondóan szerepel az is, hogy az EU tanácsának meg kell akadályoznia, hogy egyes tagállamok túszként tartsák fogva az olyan létfontosságú uniós határozatokat, mint az Ukrajna 18 milliárd eurós segélycsomagja és a globális társasági minimumadó. Sürgetik, hogy az EU tanácsa a jogállamiság megőrzésére hivatkozva ne juttasson semmilyen forrást Magyarországnak.

A levélben természetesen megismétlődnek azok a Soros szervezetek által gyakran ismételt hazugságok, amik a gyermekvédelmi törvényt érték. Külön kitér a levél ismételten az illegális bevándorlókat ért feltételezett jogsértésekre is.

Összességében ez a levél ismételten alátámasztja, hogy Soros György álcivil szervezeteinek a célja, hogy a Magyarországnak jogosan járó uniós pénzt Ukrajnának adják. Mindezek mellett az is kiderült, hogy a Soros-féle álcivilek célja, hogy az illegális bevándorlókat beengedje Magyarország, és az LMBTQ-propagandát legalizálja az óvodákban és iskolákban.

Elfogadták másfél év után a Helyreállítási Programot, ez előrelépés Magyarország számára

Mint arról korábban beszáoltunk, a legmagasabb osztályzatot kapta a magyar terv, egyetlen kategória kivételével - mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter a kormány álláspontját ismertetve a Kormányinfón. Mint mondta: örülnek annak, hogy megnyílik a lehetőség, hogy aláírjuk a helyreállítási megállapodást, és bíznak abban, hogy ez a lépés megnyitja az utat a kohéziós források felé is. Azzal számolunk, hogy minden tervezett EU-s forrás meg fog érkezni - jelezte Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség vezetője.