Erre készül együtt Radics Gigi és Oláh Ibolya

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
A Dal 2022 győztese, Oláh Ibolya nagy dobásra készül, melyben közreműködik Radics Gigi is. Mind a két énekesnő nagy örömmel vállalta a közös munkát, most elárulták, mire számíthat a közönség.
Vágólapra másolva!

A Dal 2022 győztesének május 30-án jelenik meg az MTVA támogatásával készült tízdalos lemeze és videóklipje. A klipet először a Duna Család-barát című műsorában láthatják a nézők. Oláh Ibolya a nyereménylemezen is szereplő produkcióban első alkalommal énekel duettet Radics Gigivel.

Radics Gigi örömmel fogadta a felkérést Forrás: Radics Gigi Instagram

Helló, helló! – Oláh Ibolya új, vidámságot hozó dallal és az MTVA támogatásával készült videóklippel jelentkezik május 30-án a Család-barátban. A produkcióban először dolgozott együtt az énekesnő A Dal 2021 döntősével, Radics Gigivel. A különleges duett a holnap megjelenő, Gyere közelebb című lemezen is hallható.

Az ő színes, és az én füstös hangom tökéletesen kiegészítik egymást" – mesélte Oláh Ibolya a fesztivál hangulatú duettről.

Radics Gigi örült a lehetőségnek, azért is, mert szeretett keresztapjának kedvenc énekese Oláh Ibolya volt.

– árulta el a közös produkcióról A Dal 2021 döntőse.

A nyereménylemezen szereplő Ami a szívemen, az a számon dalt már hallhatta a nagyközönség A Dal 2023 döntőjében. A kedden debütáló hanganyag beszédes címet kapott, a Gyere közelebb a 2022-es dalverseny nyertesének életeseményeit dolgozza fel.

A lemez egyik dalához készült videóklipben Oláh Ibolya egy VHS kamerával örökít meg számára fontos élményeket – egy tízemeletes házban nyitogatja az ajtókat és hol egy születésnapra, hol egy házibuliba érkezik, végül a tetőről tekint le a városra.

Oláh Ibolya a Nem adom el című dalt énekli A Dal 2022 televíziós show-műsor döntőjében Forrás: MTI/Bruzák Noémi