Elképesztő módon nyerte vissza hallását Nagy Feró

Nagy Feró
Nagy Feró
Vágólapra másolva!
Nagy Feró saját maga számolt be elképesztő gyógyulásának történetéről, melyet még ő maga is nehezen hisz el, hiszen egy hónappal ezelőtt nagyon megijesztette, amikor egyik percről a másikra vesztette el hallását. 
Vágólapra másolva!

Különös dolog történt Nagy Feróval, aki a Mokka stúdiójában számolt be arról, hogy részlegesen elvesztette hallását. A Kossuth-díjas zenész nem volt letörve, mivel hitt a gyógyulásában, de kellemetlen volt számára, hogy nehezen hallotta a kérdéseket. Nagy Feró elmondta, hogy egy reggel arra ébredt, hogy az egyik fülére teljesen, míg a másikra részlegesen megsüketült.

Nehéz volt számára az elmúlt időszak, de egyetlen fellépést sem mondott le emiatt, hiszen rutinos előadóként így is megoldotta, de csak a nézők reakciójából tudhatta, hogy jól sikerült-e az előadásuk.

"Tabánban tartott bulinkon még az is alig segített, hogy a fülmonitort kicsit felhangosítottuk. Rutinból énekeltem, és a közönség arcát figyeltem, hogy tetszik-e, amit csinálunk. Láthatóan élvezték, szóval nem lőhettem nagyon mellé" - mondta Nagy Feró, aki elmondta, hogy természetesen azonnal orvoshoz fordult, amikor tapasztalta a hallásvesztést.

Hálás vagyok az orvosaimnak, amiért segítettek, hogy mihamarabb kikezelhessük a problémát" - mondta a zenész, aki egy orrcsepp segítségével újra visszanyerte hallását. Nagy Feró nagyon boldog, ugyanis jön a nyár, a fesztiválszezon, és a családdal is rengeteg programot terveztek, így épp időben lett újra a régi önmaga.

Végre visszanyerte hallását Nagy Feró Fotó: Szabó Gábor - Origo