13 éve eltűnt lány holttestét találhatták meg Diósjenőn

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Tíz évvel ezelőtti ügy került újra terítékre, ami miatt pénteken nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök Diósjenőre. Egy évtizede két fiatal lány tűnt el, akiket azóta sem találták meg, pénteken azonban rábukkanhattak az egyik holttestére - írja a nool.hu.
Vágólapra másolva!

Glöckl Ferenc, a település alpolgármestere, arról számolt be közösségi oldalán szombat délelőtt, hogy ásni kezdtek az egyik helyi családi ház kertjében, amihez egy diósjenői vállalkozó munkagéppel nyújtott segítséget.

– Információim szerint az egyik lány holttestét megtalálták. Ez egészen döbbenetes és lehangoló, azóta is a hír hatása alatt vagyok. A hivatalos rendőrségi közleményig semmi biztosat nem tudok mondani, ugyanis a napokban folytatják a keresést. Ez további lezárásokkal jár majd a Börzsönyi úton – emelte ki az alpolgármester.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A hírportál megkeresésére a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság egy közleményt juttatott el hozzájuk, amiből kiderül, hogy egy korábban elrendelt büntetőeljárásban nyomoztak július 1-jén Diósjenőn.

A hatóság tagjai a rendelkezésre álló adatok alapján egy személyt őrizetbe vettek, akinek letartóztatása indítványozására tettek előterjesztést az ügyészségen. Az ügyben a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatás jelenleg nem adható.