A legkínosabb megcsalások a magyar sztárok között

vasvári vivien, bódi margó, lola, molnár anikó
vasvári vivien, bódi margó, lola, molnár anikó
Vágólapra másolva!
Nemrég vallotta be Esztergályos Cecília egy tévéműsorban, hogy bár a jelenlegi, hatodik házassága jól működik, a korábbi férjeivel mind a félrelépések vezettek a váláshoz. Rajta kívül korábban is voltak olyan ismert emberek, akik nyíltan beszéltek a hasonló problémájukról, Bódi Guszti felesége például mindig elnézte a sok megcsalást, de vannak, akik nem bírták megmenteni a kapcsolatukat: a sorozatos megcsalások miatt vált el Vasvári Vivien Szegedi Fecsótól, és Lolát is minden barátja megcsalta.
Vágólapra másolva!

Esztergályos Cecília

A színésznő 37 éve él boldog és harmonikus házasságban hatodik férjével, de a korábbi öt házasságában sok félrelépéssel szembe kellett néznie, minden alkalommal a megcsalás miatt értek véget ezek a kapcsolatok.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Nagyon jól esik odabújni hozzá. Nagyon szeretek szeretni, szeretem mindezt kimutatni és azt is szeretem, hogy engem is szeretnek és értékelnek" - mondta a mostani házasságáról.

Vasvári Vivien

Vasvárvi Vivien Szegedi Fecsó feleségeként lett ismert, de azóta már elváltak, a sorozatos megcsalásokat kisfia születése után már képtelen volt elviselni. Amikor egy videós bizonyítékot is látott a megcsalásról, teljesen összeomlott, alig evett, 42 kilóra fogyott.

https://www.instagram.com/vasvarivivien/

"A párkapcsolatom nehezen indult, se veled, se nélküled kapcsolat, folyamatos hűtlenség, bulizások hegye, többszöri szakítások. Aztán mégis elhittem, hogy tud változni, mert ott vagyok, segítek, mellette vagyok, hiszem, hogy képes rá, annyira szeretem. Évek teltek el, hogy rá kellett jönnöm arra, hogy ő igazából nem is akar változni. (...) Kaptam a híreket, hogy hűtlen. Én naív fejemmel nem hittem senkinek sem..." - írta.

Remélem, a családja elvesztése árán megtanulta azt, hogy soha többet nem követ el ilyen hibát" - mondta akkoriban.

Bódi Margó

Bódi Margó több mint 45 éve van együtt Bódi Gusztival, ez idő alatt pedig többször félrelépett a férje. Ha megcsalták, nyelt egy nagyot, és élték tovább közösen az életüket, nem jött szóba köztük a válás.

Forrás: Bódi Margó/Facebook

"Én nem veszem észre, ha Guszti megcsal...

Meg hogy kezdjünk el osztozkodni azon, amit közösen hoztunk össze... A férfiakban ott a vadászösztön, ezt el kell fogadni. Persze fáj, hogy ha ez megtörténik, de nem vagyok hajlandó ezért feldúlni a házasságomat" - jelentette ki néhány éve.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!