Különösen bizarr levelet kapott Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska
Vágólapra másolva!
Minden popsztárnak vannak történetei arról, hogy miféle üzenetekkel bombázzák őt a rajongók. Most épp Jimmy fiát találta meg egy fanatikus. 
Vágólapra másolva!

Van, aki meztelen fotókat kap, más egyből házassági ajánlatot, és sajnos olyan is van, aki életveszélyes fenyegetést. Előfordul, hogy szellemileg zavarodott rajongók akaszkodnak egy tévéből ismert emberre, így járt Hajdú Péter tíz éve, amikor egy nő nem hagyta őt békén. "Gabriella már két napja itt ül az épület előtt. A biztonsági szolgálat értesített, hogy ne a főbejáraton keresztül érkezzek a Frizbi felvételére, hanem hátul, az udvarban parkoljak le. Állítólag amikor megérkezett, kijelentette, hozzám akar költözni, majd azt mondta, nála van a hitelkártyám, az utolsó sztori pedig, amit hallottam, hogy most már mindenkinek azt állítja, az ő kártyái maradtak nálam. Nem tudom, hogy emberek miért találnak ki ilyeneket! - fakadt ki akkor Hajdú.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska Forrás: Takács Zsuzska/Instagram

Vicces, de egyben riasztó is az üzenet, amit most Zámbó Krisztián kapott. Ő mindenesetre csak nevet a helyzeten, de nem egy megszokott komment az alábbi, az biztos:

Instagram