Döbbenetes felvételen, ahogy az oroszok lefegyverzik az ukrán Azov ezredet

Elképesztő videókon keresztül tudósítják a közösségi médiában az orosz–ukrán háború sokkoló pillanatait.

Forrás: Twitter2022. 05. 22. 8:52
KONASENKOV, Igor
Mariupol, 2022. május 21. Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által videófelvételrõl készített képen egy orosz katona (j) átvizsgálja egy ukrán katona felszerelését a mariupoli Azovsztal acélmû területén 2022. május 20-án. Igor Konasenkov vezérõrnagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivõje bejelentette, hogy az Azovsztal acélmû és Mariupol város teljes mértékben az orosz hadsereg ellenõrzése alatt áll. MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata Fotó: Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata

Elképesztő videókon keresztül tudósítják a közösségi médiában az orosz–ukrán háború sokkoló pillanatait.

Borítókép: Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által videófelvételről készített képen egy orosz katona (j) átvizsgálja egy ukrán katona felszerelését a mariupoli Azovsztal acélmű területén 2022. május 20-án (Fotó: MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.