Újabb hírek érkeztek Gálvölgyi Jánosról

A Magyar Televíziózás Legendái, könyvbemutató, sajtótájékoztató, könyv, bemutató, televízió, magyar
Gálvölgyi János
Vágólapra másolva!
Bár kijött a kórházból, Gálvölgyi Jánosnak még nagyon sok időre lesz szüksége ahhoz, hogy újra színpadra lépjen.
Vágólapra másolva!

Hazaengedték a kórházból Gálvölgyi Jánost, aki az otthonából egy szanatóriumba került. A színész két hétig volt kórházban, egy ideig életveszélyes állapotban, intenzív osztályon kezelték.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Gálvölgyi János május 10-én került kórházba. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész reggel nem érezte jól magát, nehézlégzésre panaszkodott, összefüggéstelenül beszélt, így lányai mentőt hívtak hozzá. Állapota olyannyira romlott, hogy az intenzív osztályon lélegeztetőgépre került, és mélyaltatásban tartották.

A szakszerű kórházi ellátásnak köszönhetően azonban Gálvölgyi János két hét alatt sokkal jobban lett, már elhagyhatta a kórházat.

Ez azonban nem jelenti automatikusan azt, hogy azonnal visszatér a színpadra, sőt. A Bors információi szerint Gálvölgyi János még jó ideig nem lesz képes a munkára.

- mondta egy, a neve elhallgatását kérő informátor Gálvölgyivel kapcsolatban. "János bár nagyon bizakodó, erős és elszánt, nem vállalhat fellépést még jó ideig. Talán ősszel lesz már annyira erős, hogy visszatér, de még ez sem biztos. Nagyobb az esély arra, hogy talán az év vége felé lesz fizikailag elég erős. Addig is sokat kell pihennie, másra nem is koncentrál most" - tette hozzá.