A TV2-höz igazolt át az X-Faktor mentora + videó

Az RTL Klub eddigi sztárja, Dallos Bogi napokon belül a TV2 zenés showműsorában, a Sztárban sztárban mutatja meg egy teljesen új, eddig ismeretlen oldalát.

Forrás: borsonline.hu2022. 01. 24. 18:23
Dallos Bogi
Budapest, 2015. február 22. Dallos Bogi énekel az Eurovíziós Dalfesztivál - A Dal címû televíziós showmûsor második középdöntõjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda útjai gyártóbázisán 2015. február 21-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd

Az RTL Klub eddigi sztárja, Dallos Bogi napokon belül a TV2 zenés showműsorában, a Sztárban sztárban mutatja meg egy teljesen új, eddig ismeretlen oldalát.

Puskás-Dallos Bogi 2019-ben még az RTL Klub tehetségkutató műsorában, az X-Faktorban jeleskedett mentorként – emlékeztet rá online felületén a Bors.

A fiatal énekesnő a műsornak köszönheti a szerelmét, Puskás Petit, akivel a forgatások alatt szerettek egymásba. Érdekes, hogy Bogi már nem vállalta a műsor 10. évadában a zsűrizést, hétfőn pedig az is kiderült: csatornát váltott!

Dallos Bogi ugyanis a TV2 sikerműsorának, a Sztárban sztárnak lesz az egyik ígéretes versenyzője! Az angyalarcú énekesnőnek így lehetősége nyílik olyan ikonok bőrébe bújni, akikre egy egész világ tátott szájjal figyel.

Bogi a váltással azonban egy eléggé kényes helyzetet is teremtett. Párjával, Petivel ugyanis így konkurens csatornáknál folytatják a munkát. A fiatalok otthon a négy fal között remélhetőleg meg tudják majd beszélni a nem mindennapi szituációt, hogy főműsoridőben versenyezniük kell a nézők érdeklődéséért. Bár a kapcsolatuk végtelen harmóniát áraszt az interneten át, nem kizárt, hogy Bogi döntése szül majd némi feszültséget a házaspár között.

Az eredeti, teljes cikk a 12 versenyző nevével, IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Dallos Bogi énekel az Eurovíziós Dalfesztivál – A Dal című televíziós show-műsor második középdöntőjén (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.