Megverik és kirabolják a svéd fiatalokat a migránsok

Legutóbb egy gyerekekből álló migránsbanda becsalogatott az erdőbe egy 12 éves fiút, ahol megverték és ellopták az értékeit. Egyre több erőszakos bűncselekményt követnek el a migránsok.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2022. 05. 17. 17:47
Kelebia, 2020. február 7. A Szerbiából, a vajdasági Szabadkáról indult migránsmenet tagjai pihennek a Kelebia-Tompa határátkelõ szerbiai oldalánál 2020. február 6-án. A szerb hatóságok buszokkal elszállították a befogadóközpontokba a migránskaraván tagjait a kelebiai határátkelőtől. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI

Legutóbb egy gyerekekből álló migránsbanda becsalogatott az erdőbe egy 12 éves fiút, ahol megverték és ellopták az értékeit. Egyre több erőszakos bűncselekményt követnek el a migránsok.

A támadás áldozata ezúttal egy 12 éves fiú volt. A kisgyerek egy barátjával találkozott Söderbron település egyik boltja előtt, aki azzal csalogatta be a közeli erdőbe, hogy mutatni akar neki valamit. A fák között azonban négy másik fiú várta őket. A banda arra kényszerítette a kisfiút, hogy adja át nekik a telefonját és az elektromos kerékpárját, és üljön le a földre. Amikor ellenállt, a banda ütlegelni és rugdosni kezdte Nilst, majd kirabolták. A migránsbanda egyik tagja videóra vette a támadást – olvasható a V4NA hírügynökség cikkében.

A rendőrség később azonosította a támadókat, akik közül egyik sem volt 13 évesnél idősebb. A nyomozásban nemcsak a rendőrség vesz részt, hanem az ügyészség és az oktatási intézmények is. A következő hetekben várható döntés a banda büntetéséről, akik a koruk miatt nem kerülhetnek börtönbe.

Svédországban egyre több ehhez hasonló bűncselekményt követnek el közel-keleti és afrikai bevándorlók, akik csupán azért rabolnak ki és vernek meg fiatalokat, mert azok svédek. Számos videó kering az interneten arról, hogy a migránsbandák brutálisan összeverik a svédeket. Az alábbi videóban az látszik, hogy két támadó megrugdos egy fiút, míg valaki éppen videóra veszi az esetet. Ezután arra kényszerítik, hogy csókolja meg az egyikük cipőjét.

Az incidens során a fiú mobiltelefonját ellopták és elvették a kabátját is. A videóban hallható hangokból úgy tűnik, hogy a fiút körülvevő banda legalább négy emberből áll, akik közül többen nevetnek azon, hogy megalázzák őt.

Egy másik esetben egy 18 éves svéd fiút ért súlyos támadás, amelyet szintén videóra vettek az elkövetők.

Az interneten több olyan videó is terjed, mint az alábbi, amely különösen kitűnik a brutalitásával. A felvétel tanúsága szerint fiatal migránsok pisztolyt nyomnak egy gyerek szájába, majd arra kényszerítik, hogy táncoljon – olvasható a V4NA hírügynökség cikkében.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.