Ezt kívánják az utcán sétálók Soros Györgynek születésnapja alkalmából

2022. augusztus 12. 12:00

Ma 92 esztendős a magyar származású milliárdos üzletember, Soros György. A Mandiner az utcán sétálók között tesztelte, felismerik-e egy fotó alapján és ha igen, mit kívánnak neki a születésnapjára?

2022. augusztus 12. 12:00
null
Sal Endre
Sal Endre

A Mandiner az utcán tesztelte, fénykép alapján felismerik e az emberek Soros Györgyöt, aki a választások előtt sokszor szerepelt óriásplakátokon országszerte. Sokaknak van véleménye róla, legutóbb például Kövér László házelnök mondta azt, hogy a sátán képviselője. De mi a véleményük az utcán sétálóknak? Felismerik? Szeretik? Esetleg pont az ellenkezője igaz? A videóból kiderül!

Kapcsolódó cikkek

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. augusztus 13. 11:17
Azt kívánom, hogy még láthassa, hogy minden amit felépített egyszercsak összedől körülötte. A gyújtózsinór végén pedig Dr Miniszterelnök mosolyogjon vissza. Elég ha csak annyit mond, hogy #naugye
VL60
2022. augusztus 13. 10:04
A sorosnak még az életében szembesülni kellet az igaszság szolgáltatással ORBÁN VIKTOR!!!!!!!
Dolll
2022. augusztus 13. 00:10
Én azt kívánom születésnapjára, hogy addig éljen, amíg a fia, és annak szeretője, (aki szintén hímnemű) össze nem hoz egy unokát. Aki legyen szintén Gyurka. Ha fiú, ha lány.
Orbanophyl
2022. augusztus 12. 22:03
Kívánom neki, hogy hálózata öntudatra ébredjen és még életében megtagadja. Utána éljen még száz évet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik