Teol.hu videó

2023.06.01. 10:15

Elfogták a tengelici gyilkosság gyanúsítottját (Videóval)

A rendőrség a TEK bevonásával elfogta az emberöléssel gyanúsítható 29 éves férfit.

TEOL

Fotó: Mártonfai Dénes

Mint arról korábban már írtunk, szörnyű gyilkosság történt Tengelicen, csütörtök hajnalban. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. június 1-jén a hajnali órákban érkezett bejelentés, miszerint egy tengelici házban egy fiatal nő szúrt sérüléseket szenvedett és meghalt. 

A helyszínre érkező kollégánknak egy helyi fiatal hölgy elmondta, hogy hajnalban éktelen ordítozásra riadt fel, a hangok a szomszédból, a gyilkosság helyszínéről szűrődtek be hozzá. Azonnal sejtette, hogy nagy a baj, ezért értesítette a családot, de mint kiderült, az áldozat, azaz a fiatal lány már halott volt. A szemtanú azt is elmondta, hogy az áldozat nehéz sorsú lány volt, az ország más vidékéről költözött ide jó tíz éve, a rokonaihoz. 

A gyilkosság elkövetője a szemtanú tudomása szerint az áldozat unokatestvére.

A nyomozók a szemle során idegenkezűségre utaló körülményeket tártak fel. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés​ bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást. A feltételezett elkövetőt a TEK bevonásával keresték, majd a Tolna vármegyei rendőrök rövid időn belül elfogták. A 29 éves tengelici férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában