Miért támadják jobban Kulcsár Edinát, amióta G.w.M a párja?

Vaker című műsor, 2023. május 27.
Vágólapra másolva!
Arra a kérdésre is megpróbáltak válaszolni a Vaker újabb adásának vendégei, hogy miért támadják jobban Kulcsár Edinát, amióta G.w.M a párja, és hogyan kell helyesen kiejteni a rapper nevét.
Vágólapra másolva!

Mágó Károly Vaker című műsorának vendégei Tatai Ferenc (egy civil szervezet vezetője), Daróczi Tímea (protokollszakértő), Rafael Éva (Szentes szépe), Kökény Attila (énekes), Farkas Mihály (cimbalomművész, Budapest Bár) és Roby Lakatos (hegedűművész) voltak.

Forrás: Mágó Károly

Az adásban érdekes vita bontakozott ki arról, mit jelent G.w.M neve és miért van benne W, amikor semmi köze a valódi névhez, Varga Márkhoz.

Volt olyan vendég, aki szerint a Volkswagenben lévő W-re lehet egy utalás, más szerint a G egyérteműen a gengszter szóra utal.

A gyerek megszületéséhez persze gratulált a csapat és szóba került, hogy nem véletlenül népszerű a muzsikus. "Szerintem tehetséges előadó" - vélekedett Rafael Éva, aki szerint amióta Kulcsár Edina G.w.M-mel van együtt, egyre több bántást kap, a kommentekben is ezt lehet látni.

Mágó Károly

Kökény Attila szerint nem jó, ha valaki minden órában posztolgat: "Ha valaki közszereplő és elválik, az mindig hír lesz, pláne, ha vannak gyerekek. Azt szétszedik, szétkapják... nem csak az emberek, a média erre ezerrel rámegy" - vélekedett.

Kökény úgy látja, hogy vannak közszereplők, celebek, akik mindent kitesznek a közösségi oldalakra, de ott van például Caramel, aki megtölti egymaga a Papp László Sportarénát, de nincs minden nap az újságban, nem is posztol folyamatosan.

De ha ruhát vásárolok, azt nem akarom megosztani senkivel" - magyarázta.

Bővebben a videóban: