Berki Mazsi összevissza beszél új barátjáról

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Már több mint egy éve, hogy meghalt Berki Krisztián. Mazsi most új, gazdag barátjával él, Székesfehérvárra költöztek.
Vágólapra másolva!

Fantasztikusan van Berki Mazsi, legalábbis ezt állította egy interjúban a celeb, amit a Blikk szúrt ki. Krisztiánnal közös otthonukból elköltöztek Emmával, Székesfehérváron élnek egy lakásban, azon a településen, ahol új párja is él.

Ne mindennap abban a lakásban ébredjünk fel, ahol rengeteg emlék volt a kislányom apjával, Krisztiánnal" – mondta Mazsi, aki arról is beszélt, még mindig nagyon nehéz neki, különösen ünnepekkor.

Tavaly anyák napján a kislányom apukája is elment virágboltba és megköszöntöttek együtt... Hiába anyák napja, hamarosan itt van az apák napja is, hát rossz érzés. Nem könnyű és van, hogy nagyon jó napjaim vannak, van, hogy nehezebbek – mondta az édesanya, aki arra a kérdésre, hogy miért közöl kevesebb tartalmat közösségi oldalain, azt felelte, hogy alkotói válságban van. Mint mondta, Krisztián vezette be a közösségi média világába és a férfi nagyon sokat segített neki a tartalomgyártásban, ebben egyedül maradt. Arról is beszélt, nagyon nehéz feladat volt számára, hogy kitalálja, milyen síremlék lenne méltó Krisztiánhoz. Ami az új kapcsolatát illeti, nem szeretné elkiabálni a dolgot.

- vallotta be az özvegy, aki talán nem véletlen aggódik. Párjának volt kedvese ugyanis mindent megtenne azért, hogy visszaszerezze a férfit, erről már korábban írtunk.