Tömeghisztériát okozott Tom Cruise Erzsébet királynő születésnapján

A hollywoodi színész is kilátogatott a brit uralkodó jubileumi ünnepségére, de jelenlétével szinte a katasztrófáig fokozta a drámai hangulatot – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 05. 16. 13:23
CRUISE, Tom
Bécs, 2015. július 23. Tom Cruise amerikai színész (k) rajongókkal fényképezkedik a Mission Impossible: Titkos Nemzet címû filmjének világpremierje elõtt tartott rendezvényen a Bécsi Állami Operaház elõtt 2015. július 23-án. A filmet az Egyesült Államokban július 31-én, Ausztriában augusztus 6-án mutatják be. (MTI/EPA/Herbert Neubauer) Fotó: Herbert Neubauer

A hollywoodi színész is kilátogatott a brit uralkodó jubileumi ünnepségére, de jelenlétével szinte a katasztrófáig fokozta a drámai hangulatot – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Tom Cruise rajongók kisebb tömegével találta magát szembe, amikor vasárnap végigsétált a zsúfolásig telt utcákon, hogy ő is részt vegyen a királynő platina jubileumi ünnepségén Windsorban – írja a Daily Mail.

A Top Gun 59 éves sztárja, lazára vette az öltözködést, próbálva elvegyülni a tömegben, ami az ő esetében szinte lehetetlen küldetés. Amint felismerték az utcán tolongó emberek a színészt, kisebb tömeghisztéria alakult ki.

A rajongók körülvették Cruise-t és egy szempillantás alatt, mindenki az utcán kialakult jelenetet figyelte, a díszes lovasbemutató helyett, amit II. Erzsébet számára rendeztek.

A Mission: Impossible sztárját végül a biztonságiak és rendőrök szoros gyűrűjében sikerült kikísérni a tömegből, aki a kialakult kaotikus helyzetben is mosolygott és integetett a rajongóknak.

A jelenet után, többen megvádolták a színészt azzal, hogy csak a hamarosan érkező Top Gun: Maverick című filmjének akart felhajtást csapni, amivel nem is lett volna gond, ha azt éppen nem a brit uralkodó legnagyobb ünnepén teszi – írja a Híradó.hu.

Bár korábban több lap is arról írt, hogy II. Erzsébet idén nem vesz részt személyesen a születésnapján tartott rendezvényeken, ennek ellenére ott ült a díszpáholyban és a róla készült fotók alapján cseppet sem zavarta, hogy Tom Cruise egy pillanatra elvonta előle a reflektorfényt, sőt láthatóan felhőtlenül érezte magát.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Tom Cruise amerikai színész (középen) rajongókkal fényképezkedik a Mission Impossible: Titkos Nemzet című filmjének világpremierje előtt tartott rendezvényen a Bécsi Állami Operaház előtt 2015. július 23-án (MTI/EPA/Herbert Neubauer)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.