RETRO RÁDIÓ

Kiderült a szakítás igazi oka: Szabó Zsófi pánikba esett Tusup dühkitörésétől





Hosszú romantikus udvarlás, mesés eljegyzés Monacóban, majd egyik pillanatról a másikra csak két szó: felbontott jegyesség. Szabó Zsófi és Shane Tusup álompárként éltek az emberek szemében, ám úgy tűnik, amíg kívülről minden csillogó volt, addig belülről valami romlani kezdett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.20.
celeb titkok

Villámcsapásként jött a hír szerda este: az ország álompárja, Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották a jegyességüket. Az okokról azonban nem kívánnak nyilatkozni.

Az egykori sztárpár az Instagram-oldalukon közölték a történteket, a képek alatt pedig kommentelők százai teszik fel a kérdést: mi történhetett? Hiszen úgy tűnt, a szerelmesek élete már tökéletesebb nem is lehetne. Közös tetoválás, csodálatos lánykérés és romantikus posztok tömkelege üzente a külvilágnak: irigylésre méltó az életünk!

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolta mégsem volt annyira idilli Fotó: Nemzeti Sport

Újra megtörtént?

Shane Tusup nem most először húzott gyűrűt egy nő ujjára, de úgy tűnik, nincs szerencséje, hiszen minden alkalommal visszakapta a csillogó gyémántot. Volt feleségével, Hosszú Katinkával a válás mellett döntöttek, ám az okokról kétféleképpen nyilatkoztak: míg Shane szerint Katinka hűtlensége okozta a házasság végét, addig az úszónő szerint minden probléma forrása edző férjének indulatkezelési problémái voltak.

„Olyan emberre nehéz felnézni, aki nem tudja kontrollálni az indulatait – nyilatkozta korábban a 24.hu-nak Katinka.

Később kiderült, Tusupnál többször is elszakadt a cérna nyilvánosan is, hiába volt épp egy versenyen, szavait nem megválogatva üvöltött akár a szurkolóknak, akár egy másik edzőnek is. Olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy egy-egy durva veszekedés alkalmával Shane otthon tört-zúzott. A kapcsolatuk mára annyira megromlott, hogy a nemrég bemutatott Katinka című filmmel kapcsolatban is Zsófi egyeztetett Shane nevében. Vajon a történelem ismételte önmagát?

Stílusosan, Monacóban történt a lánykérés… Fotó: Bors

Személyiségek csatája

A Bors megtudta, hogy a színésznő-műsorvezető és a tréner kapcsolata hasonló okok miatt érhetett véget. Shane erős személyisége akarva-akaratlanul egy alá-fölé rendeltségi viszonyt alakított ki, amibe egy szintén erős személyiségű nő nem tud belesimulni. Az edző – úgy tudjuk – olyannyira akaratos és önbizalommal túlfűtött, hogy a saját akaratát tűzön-vízen keresztül érvényesíti. Bár ez edzőként sikereket hoz, a párkapcsolatában ez nem volt célravezető és emiatt heves viták alakultak ki.

Zsófi egy komolyabb összezördülés során pánikrohamot kapott, amit Shane nem kezelt túl jól. A színésznő ekkor szánta el magát a végzetes lépésre: felbontja a jegyességet a párjával. A férfinak és Zsófinak végül sikerült megegyezniük a szakításról, hiszen a szerda esti Instagram-posztjukban ugyanazokkal a szavakkal tudatták a követőikkel, hogy kapcsolatuk véget ért, ám ennél több információt nem szeretnének tudatni a rajongókkal.

Talán túl korai volt a közös tetoválás... Fotó: Bors

Látszat volt?

A pár életében mindig is közös pont volt a sport szeretete, ám úgy tudjuk, a kapcsolat ilyen téren is eldurvult. Shane mindig is teljesítmény- és célorientált volt és az ösztönzése képes átesni a ló túloldalára, amivel ő csak jót akar, ám a másik fél már teherként éli meg.

Hogy pontosan mi történt a négy fal között, arra csupán Zsófi és Shane tudna válaszolni, ám ők hallgatásba burkolóznak. Olyannyira, hogy Zsófi a csütörtöki Reggeliben sem szerepelt, pedig ikonikus arca a műsornak. A műsorvezető még hétfőn is a csillogó jegygyűrűjében szerepelt a kamerák előtt, így felmerül a kérdés. Mindössze 4 nap alatt romlott így el minden?





Ezeket olvastad már?
Vilmos herceg nagy bejelentést tett, ez Katalin hercegnét is érinti

Vilmos herceg nagy bejelentést tett, ez Katalin hercegnét is érinti

Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában – Videó

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás