Aggasztó hírek érkeztek az egykori Magnumról, Tom Selleckről

Build Presents Tom Selleck Discussing His Show "Blue Bloods GettyImageRank1 People Discussion USA New York City One Person Television Show Photography Tom Selleck Arts Culture and Entertainment Celebrities Topix Bestof Blue Bloods - Television Show Person
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 29: Tom Selleck visits the Build Series to discuss his show "Blue Bloods at Build Studio on September 29, 2017 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Tom Selleck már 78 éves, a vélt vagy valós egészségi állapotáról is sok cikk jelent meg a minap.
Vágólapra másolva!

A Magnum egykori címszereplőjének, a jelenleg a Zsaruvérben látható Tom Sellecknek állítólag komoly egészségügyi problémái vannak, de az erről szóló friss híradások lényegében mind egy 2019-es cikkre vezethetők vissza, amely a National Enquirerben jelent meg – egy olyan újságban, amelyet Selleck perelt is korábban.

Tom Selleck 2017-ben Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

A színészt a lap szerint reumatoid artritisz, egy ízületi deformitásokat okozó betegség gyötri, az erre szedett szteroidoktól pedig akár meg is vakulhat a szakértő orvos szerint, hisz a szer szürke- vagy zöldhályogot okozhat.

A Daily Star szerint Selleck menedzsere a hírekre csak annyit válaszolt, hogy a színész "kitűnő egészségi állapotban van".