Vágólapra másolva!
Shakira új dala miatt valósággal pokollá változott az élete Gerard Piqué új szerelmének, Clara Chia Martinak, akit a kolumbiai énekesnő rajongói folyamatosan megtalálnak az utcán, éppen ezért drámai lépésre kényszerült.

Óriásit robbantott Shakira szakítós dala, amit BZRP-vel közösen készített, és a Youtube-ra január 12-én került fel. Egy nap alatt több mint 65 millióan látták és hallották a produkciót a videómegosztón, de a Spotify zenelejátszón is tarolt: 14 óra alatt a bekerült a világ jelenlegi leghallgatottabb 50 dala közé. A dal a szakítás utáni időszakról szól,

a kolumbiai énekesnő pedig nem kímélte korábbi párját, Gerard Piquét, valamint a visszavonult futballista új barátnőjét Clara Chia Martit.

Saul Ortiz újságíró szerint a gyűlölethullám

alaposan megviselte a mindössze 23 éves, marketinget tanuló Clara Chiát, aki az elmúlt nyolc napban már otthonról dolgozik, szülei házában húzza meg magát elkerülve a nyilvánosságot.

"Szüksége volt menedékre, mert nem jó a lelkiállapota. Nem könnyű ennyi idősen Spanyolország és az egész világ ajkán lenni."

Egy másik spanyol újságíró, Lorena Vazquez szerint

Shakira fanjai folyamatosan megalázzák, amint nyilvánosan mutatkozik. "Az utcán is nekiesnek, üvöltöznek vele, gyalázzák. Megállítják az utcán, eléneklik neki a dalt,

mindenki felismeri, ő pedig egy meglehetősen félénk lány" - írja a Ripost.

Shakira rajongói gyalázzák Piqué új barátnőjét Forrás: AFP/2020 Getty Images/Kevin C. Cox

A korábbi Barcelona futballista igyekszik előnyt kovácsolni a negatív reklámból, Shakira azon sorára, amikor az énekesnő elmondja, hogy a "Ferrarit egy Twingóra" cserélte, a 35 éves játékos úgy reagált, hogy másnap egy Twingóval ment dolgozni.