Soha nem hallott történetet mesélt a 77 éves Sandokan

Tigre č ancora viva: Sandokan alla riscossa!, La (1977) Italy Cinema HORIZONTAL
Sandokan , le tigre de malaisie Tigre č ancora viva: Sandokan alla riscossa!, La Year: 1977 - Italy Kabir Bedi Director: Sergio Sollima
Vágólapra másolva!
Fiatalon addig nem volt nyugta, míg interjút nem tudott készíteni a Beatles együttessel. Hogy elérje a célját, hazudoznia kellett. 
Vágólapra másolva!

Kabir Bedi indiai televízió- és filmszínész, leghíresebb szerepe Sandokan - Maláj tigris című tévésorozatban volt, itthon hallatlanul népszerűnek számított a 80-as években. A színész idén töltötte be a 77-et, most a Hormiguero című műsor vendége volt.

A színész elmesélte, hogy fiatalon még nem színész, hanem rádiós volt, egyetem mellett dolgoznia kellett, mert a családja nem volt tehetős, nem tudta támogatni anyagilag. Akkoriban érkezett meg a világ talán leghíresebb zenekara, a Beatles Delhibe, Kabir Bedi pedig elindult egy magnóval, hogy elkapja a zenészeket legalább pár mondatra. A szállodában persze sok újságíró kereste John Lennont és társait, de a későbbi maláj tigris inkább a menedzsert próbálta fellelni.

Kabir Bedi elmondása szerint meg is lett a menedzser, amint a parkoló felé igyekezett, bemutatkozott neki és igyekezett rábeszélni őt, hogy adjon interjút a négy muzsikus este tízkor. A menedzser közölte több ízben, hogy szó sem lehet róla, de Sandokan azt ismételgette, hogy ennek a kormány nem fog örülni.

A színész emlékei szerint pár nappal korábban a Beatles a Fülöp-szigeteken járt, ahol az akkori diktátor meghívta őket, hogy zenéljenek a házában, a családjában. Erre a felkérésre a liverpooli együttes nemet mondott, onnantól kezdve már nem marasztalta őket a hatalom, sőt, szinte kirúgták őket a szigetországból. Így érkeztek Indiába, a menedzser pedig nem akart újabb balhét a helyi hatalommal, így engedett a nagyon szívós, fiatal rádiós újságírónak, így került hátra, egy eldugott szobába, ahol Paul McCartney és a többiek végül rádióinterjút adtak.