Elhagyhatta az országot az RTL Klub szexbotrányba keveredett sztárja

énekes, ének, zene, mikrofon, éneklés,
energetic singer. silhouette.
Vágólapra másolva!
Többen is külföldön látták a szexbotrányba keveredett magyar énekest, akiről prostituáltakkal szivárgott ki nemrég egy meztelen videó.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, szexbotrányba keveredett az RTL Klub sztárja, egy híres magyar énekes, akit egy nemrég kiszivárgott videón prostituáltakkal lehetett látni félreérthetetlen helyzetben – és bár az arcát nem mutatták, a hangja és az ékszerei alapján sokan felismerni vélték.

Ismert énekes szerepel a meztelen videóban. Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2013 gornostay/Shutterstock. No use without permission./Gornostay

Az érintett zenész azóta az országot is elhagyhatta, legalábbis többen látták Bécsben. "Most találkoztam vele Bécsben egy benzinkúton. Csak nem menekül a sajtó elől?" – írta egy felhasználó a Redditen.

"Igaz, én nem a benzinkúton találkoztam vele, hanem az egyik étteremnél, de elég megviseltnek tűnt. Számomra akkor még nem volt egyértelmű, hogy miért, aztán belebotlottam a videókba. Hát nem tudom, lehet, jót tesz neki a környezetváltozás..." – idézett a Bors egy másik kommentet.