Így állhat bosszút Tóth Andi Marics Petin

Sztárban Sztár 9. évadának harmadik élő adása, 9. évad, 3. élő adás, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.03.05.
Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Nem lehet tudni, milyen a kapcsolata jelenleg Tóth Andinak és Marics Petinek. A kommentelőknek viszont feltűnt, a pár nincs túl jóban. Sőt egyesek azt is feltételezik, már nem egymásért rajonganak.
Vágólapra másolva!

Több hozzászóló is megdöbbentő dolgokra hívta fel a figyelmet a Sztárban sztár sztárpárjával kapcsolatban – írta meg a Bors.

Egymásra sem néznek konkrétan. Az is fura volt nekem, mikor Andi élőzött és mindenki kérdezte, hol a Peti... Rendesen felidegesítette, hogy a saját kocsijában miért ne lehetnének külön. Plusz mindkettőről csinálnak folyton képeket és pakolgatják is ki, de amióta megy a műsor még egy közöset nem raktak ki, pedig össze vannak mindig öltözve, tök jó tartalmakat tudnának gyártani. A Marics a visszavonulós videójára sem reagált egyáltalán szerintem. Én remélem, jól vannak, de nekem nagyon gyanús – írta egy követő.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Egy másik már messzebb merészkedett:

Ha már Marics látványosan kedveskedik Gubik Petrának... Gondolom, ez a bosszú. Mindenesetre nagyon feltűnő, ahogy ignorálják egymást, az első adásban még más volt a felállás! Legutóbb már egymásra sem néztek, Andi fejeket vágott, mikor Peti beszélt... Hát nem tudom, mi lesz ebből."

Forrás: Life.hu

Egy másik hozzászóló pontosan ugyanerre hívta fel a figyelmet:

Megint más valaki szerint talán így áll bosszút az énekesnő párján.

Lehet, hogy csak azért csinálta ezt a Trap kapitány iránti rajongást Andika, hogy féltékennyé tegye és idegesítse a Marics Petit."