Kulcsár Edina után Csuti is esküvőt tervez

csuti, farm vip, tv2
Vágólapra másolva!
Csuti elmondta, hogy mit érez a házassággal kapcsolatban a válása után.
Vágólapra másolva!

Több mint egy év eltelt azóta, hogy kiderült, elválik egymástól Szabó András Csuti és Kulcsár Edina. Tavaly év végére már a jogi procedúra is lezárult, így hivatalosan is elváltak, sőt, Edina azóta már hozzáment G.w.M-hez, újra házas.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Csuti most azt mondja, az idő begyógyította a sebeit, azóta boldog új párja oldalán.

– írta a napokban a közös képük mellett.

Egy kudarcba fulladt kapcsolat után vajon újra oltár elé állna Csuti? Most a Tényeknek árulta el, hogy miért gondolja úgy, hogy egy válás után helye lehet egy újabb házasságnak:

Én abszolút hiszek benne, én nem a házasság intézményében csalódtam. Csak azért, mert egyszer elváltál, kétszer elváltál, vagy háromszor elváltál, ugyanúgy rád találhat a nagybetűs szerelem. Ha meg rád talál, és az életetek ott tart, hogy ezt szeretnétek megpecsételni mondjuk egy házassággal, akkor miért ne tennétek?

hiszen természetesen ott vannak a gyermekeim. Ezen az úton mi jól haladunk előre. Nagyon jó megélni azokat a szakaszokat, ahol nekünk le kell ülni beszélni, és érdekes, hogy régen én ezt egy tehernek fogtam fel" – magyarázza Csuti, aki szeretné, ha minél mélyebb lenne a kapcsolata jelenlegi párjával.