Itt vannak a részletek Berki Mazsiról és új párjáról

Berki Mazsi Renáta
Vágólapra másolva!
Alig három hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel meghalt, feleségét máris új férfi oldalán látták egy nyilvános eseményen. Szinte azonnal elindultak a találgatások, vajon milyen viszony lehet Berki Mazsi és a férfi között, akiről kiderült, hogy nem más, mint Nádai Anikó volt férje.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi és Kovács Dániel Richárd egy dalpremieren vettek részt, ahol Zalatnay Sarolta adta elő legújabb dalát. A párosról fotó is készült, és valóban együtt érkeztek az eseményre, amit az özvegy később próbált magyarázni hivatalos Instagram-oldalán azzal, hogy véletlenül kerültek egy asztalhoz.

Most Berki Mazsi egyik ismerőse tisztázta, hogy milyen kapcsolatban áll a tévés producer és Berki Krisztián özvegye valójában, és több lehet-e közöttük, mint barátság.

minden olyan embernek, aki együttérez vele és segíti ebben a nehéz időszakban. Dániel is közéjük tartozik, jó barátja és támasza. Mazsi még nem nyitott a férfiak közeledésére, de a megértő szavakat és a segítő kezet elfogadja. Szerintem nincs abban kivetnivaló, hogy nem akart egyedül üldögélni egy partin" – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Berki Mazsi és Kovács Dániel Richárd Forrás: Berki Mazsi Instagram