Vágólapra másolva!
A 2022-ben sikert sikerre halmozó magyar labdarúgó válogatott megkezdi útját a 2024-es németországi Eb felé: ennek első lépéseként március 27-én Bulgária legjobbjait fogadják a Puskás Arénában. Az Origo Sport ebből az apropóból játékot hirdet: meghívjuk Magyarország mind a 10 millió szövetségi kapitányát, hogy állítsuk össze együtt a valaha volt legjobb magyar válogatottat! Hétfőn a legjobb kapusokról, majd kedden a legjobb hátvédekről szóló szavazás óriási sikert hozott, most jöjjenek a középpályások.

Az álomválogatott összeállításhoz bárki hozzászólhat: március 20. és 24. között naponta más – más posztokra lehet szavazni az Origo Sport Facebook és Instagram oldalán. A voksokat az elhelyezett posztoknál kommentben lehet megadni, és bármennyi az adott poszton játszó játékosra lehet tippelni, de mindenkire csak egyszer személyenként. A nap végén a legtöbb voksot összegyűjtő játékosok kerülnek be az álomválogatottba. A csapat a 4-3-3-as formációban áll majd fel, így most minden idők három legjobb magyar középpályását keressük.

A szavazáshoz segítséget nyújtunk az Origo Sport Live - online rádió streamen, ahol a voksolás időtartama alatt folyamatosan bemutatjuk a mi javaslatainkat: a posztok legendás magyar játékosait. Szavazni azonban természetesen bárkire lehet, nem csak az általunk adott tippekből választhatóak futballisták.

Készen állsz tehát, hogy te legyél a 10 millió szövetségi kapitány egyike? Állítsuk össze együtt a magyar álomválogatottat. A legjobb kapus és a négy legjobb védő után most a magyar válogatott történetének három legjobb középpályását keressük.

Szavazni az Origo Sport Facebook és Instagram oldalán lehet, csütörtök délelőtt 10 óráig! Szavazásra fel!