Újra felbukkant a fekete párduc, ezúttal Heves megyében látták

2022. január 16. 15:50

A nagymacskát legutóbb Szolnok közelében kapták lencsevégre.

2022. január 16. 15:50
null

A Heves megyei Kerecsenden bukkant fel tegnapelőtt a fekete párduc, amelyet egy autóból videóztak le – írja az Index. Az állatot utoljára Szolnok közelében látták, az akkor készült videófelvételeket Both Zoltán vadállatbefogó is látta, aki szerint valóban egy fekete párduc látható a képeken.

A vadállatbefogó szerint jól láthatók a méretbeli különbségek egy házi macska és egy nagymacska között. „Nagyon bízom benne, hogy most már végre biztonságba kerül, és sikerül befogni a szakembereknek. Senkinek sem jó, hogy kint kóborol” – tette hozzá a vadállatbefogó.

A nagymacska első észlelése Kiskunhalason volt, az ezt bizonyító videófelvételt a város polgármestere, Fülöp Róbert osztotta meg közösségi oldalán. A rendőrség tájékoztatása szerint a videó közzététele óta több bejelentés érkezett hozzájuk, azonban csak egyet lehetett közülük a keresett állathoz kötni.

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
molnarat
2022. január 17. 13:46
Fekete macskát párducnak nézni sem nagyobb tévedés, mint Karácsony Gergelyt vagy MZP-t miniszterelnöknek nézni. Mentségükre legyen mondva!
Hyazinth
2022. január 17. 06:16
Fekete Pákó gyereke lehet.
utálom Pestet
2022. január 17. 06:04
Ez most vagy valami, vagy megy valahova.
Memhölczer
2022. január 16. 23:47
Nem házimacska. Ha összevetitek a nagyságát a mögötte elhaladó autókkal, látható, hogy a hossza kb. egy autó szélessége. Az meg 1,7 m körüli -- vagy több. Ez: NAGYMACSKA.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik