Kásler Miklós személyesen tájékozódott a Szent Imre-kórházban történt tűzesetről

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere személyesen tájékozódott a Szent Imre kórházban vasárnap reggel történt tűzesetről – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma az MTI-vel.

Forrás: MTI / Facebook2022. 01. 23. 15:58
Fotó: BARTOS Gyula
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közleményben felidézték, hogy vasárnap reggel tűz ütött ki a fővárosi Szent Imre-kórház földszinti épületének egyik helyiségében.

A tűzoltóság nagy erőkkel vonult a helyszínre, a helyzetet kézben tartva eloltották a többszintes épület földszintjén felcsapó lángokat, majd megkezdték a kórház átvizsgálását, átszellőztetését és az épület kiürítését. 

A tűz egy halálos áldozatot követelt, és 56 beteget kellett áthelyezni, közülük három személynek enyhe sérülése van, négy beteget egy másik intézménybe szállítottak át

– írták.

A tárca kiemelte, Kásler Miklós a helyszínen tájékozódott arról, hogy a betegek, az őket gyógyító és ápoló orvosok, ápolók, valamint a teljes személyzet biztonságban van, és a főigazgatót minden segítségéről biztosította.

A tűz okait jelenleg vizsgálják – közölte a minisztérium.

Borítókép: Kásler Miklós a Szent Imre-kórházban (Fotó: Facebook/Kásler Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.