Eddig bírta a kommentáradatot az egykori szépségkirálynő új barátja

A rapper, Varga Márk, alias G.w.M azt nehezményezi, hogy mindenki az anyagi helyzetével van elfoglalva azóta, hogy kiderült, Kulcsár Edinával alkot egy párt.

2022. 01. 21. 17:36

A rapper, Varga Márk, alias G.w.M azt nehezményezi, hogy mindenki az anyagi helyzetével van elfoglalva azóta, hogy kiderült, Kulcsár Edinával alkot egy párt.

Soha akkora médiaérdeklődés nem övezte Varga Márk, azaz G.w.M létezését és munkásságát, mint amióta kiderült, hogy egy párt alkot a 2014-es Miss World Hungary győztesével,Kulcsár Edinával.

A rapperről azt is megírták, hogy korábban nagyon rossz anyagi körülmények között élt, kenyérre is alig futotta neki, a tehetség és a szorgalom viszont utat tört magának, és G.w.M most már menő sportautóval furikázik a városban, a lányának pedig vett egy ötvenmilliós lakást, hogy megalapozza a jövőjét.

G.w.M eddig bírta a róla szóló kommentáradatot, az Instagramon fakadt ki.

„Az anyagi dolgokhoz senkinek semmi köze! Van egy közmondás: Minden ember a saját szintjén nyomorog! De egyet mindenki biztosra vehet! Ahogyan eddig is, úgy ezután is a tőlem telhető maximális támogatást fogom nyújtom a családomnak! Normális általános normák alapján felépített életet élek. Sőt még hitelem is van, mint ahogyan sokan másoknak is, hiszen nem Hollywoodban vagyok rapsztár! Rengeteget dolgozom 0–24-ben mint producer, mint előadó, mint produkciós kiadó tulajdonosa és mint üzletember. Kérek mindenkit, tartsa tiszteletben a családomat, és hagyja mindenki békén őket/minket, és a mi dolgainkat, hogy egy még kiegyensúlyozottabb és még jobb viszony kialakításán tudjunk dolgozni! Üdvözlettel: G.w.M”

– írta a rapper maximális udvariassággal az Instagramon, egy fotó kíséretében, amin épp egy luxusautóban ücsörög.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: YouTube/képernyőfotó

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.