Dopeman szerint a Fidesz egy 12 éves Audi, az ellenzék pedig egy 30 éves, szakadt Polski Fiat

2022. január 24. 20:33

A zenész egy metaforával írta le, mit gondol a közelgő választásokról.

2022. január 24. 20:33
null

Hétfő délután kicsit spontánul jelentkezett be közösségi oldalán Dopeman. A rapper egy metaforával próbálta megvilágítani követői számára, hogy miért nem fog a baloldali összefogásra szavazni április 3-án, és miért favorizálja az utóbbi időben a kormánypártokat.

Van egy 12 éves, A4-es Audim, ami marha jól szuperál egyébként. Kell rajta javítani, szerelni dolgokat, de még mindig egy jó kinézetű autó, elvisz A-ból B-be, de valamiért az idők során meguntam, nem is nagyon akarom most már szerelni, meg idegesít az egész, ezért vágyok valami másra. Igazi okom nincs rá, de utálom, és ezért lecserélem egy harmincéves, szakadt 500-as Polsi Fiatra. Ez ilyen ez a szavazás. Nem egy Ferrarira cserélem le, vagy nem veszek egy új Audit, hanem egy ócska régi autóra lecserélem” – ecsetelte Dopeman.

Nyitókép: Földházi Árpád

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fonak
2022. január 25. 12:17
Inkább: a Fidesz egy 12 éves Audi, a moslék meg egy elektromos bicikli, amit csak napelemről vagy szélkerékről szabad feltölteni. Mármint ha az istenadta nép megszavazza őket, ez lesz.
Sany Xepi
2022. január 25. 10:31
Akkor sem bírlak, a szíved mélyén te baloldali vagy, csak most meg akarsz élni.....
DonCiccio
2022. január 25. 10:27
Dopeman nagyon egyszerűen fogalmaz de az ide írkáló munkásőr tagozat meg ezt sem képes felfogni
Félix74
2022. január 25. 10:21
Dopeman te egy igazi köszörüs bérenc kutya vagy! Úgy hogy pofabe napraforgó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik