Megvan az új időpont az ElkXrtuk televíziós premierjére

Lapunk értesülése szerint a vetítés átütemezésére az eredeti megállapodás pontosítása miatt került sor.

Magyar Nemzet
2022. 01. 18. 17:24
Forrás: a film FB-oldala

Lapunk értesülése szerint a vetítés átütemezésére az eredeti megállapodás pontosítása miatt került sor.

Március 5-én mutatja be a TV2 az ElkXrtuk című politikai krimit, amit eredetileg január 23-án tűztek műsorra a csatornán – írta meg az Index. Korábban a SorozatWiki számolt be róla, hogy a tervezett televíziós premier elmarad, és helyette a Valami Amerika 3. részét adják. Az Index a TV2-t is megkereste a műsorváltozással kapcsolatban. – A film televíziós premierjét egy későbbi időpontra tettük át, néhány héten belül látható lesz a TV2 műsorán – olvasható a TV2 válaszlevelében.

Lapunk értesülése szerint a vetítés átütemezésére az eredeti megállapodás pontosítása miatt került sor – miután Kálomista Gáborral csak így tudtak megegyezni.

Az ElkXrtuk című politikai thriller a tavalyi év legnézettebb és egyben legmegosztóbb magyar filmje volt a hazai mozikban.  A filmet egyébként a multiplexek mellett az ország összes artmozija is vetíthette, a Megafilm tájékoztatása szerint ugyanis a film teljes mértékben megfelelt a hazai művészfilmek kritériumainak a Nemzeti Filmiroda döntése alapján. Ez azt jelenti, hogy a politikai krimi megkapta az artmozis besorolást, így nem volt akadálya annak, hogy az ország valamennyi mozijában játszhassák.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.