Súlyos vádak: Hosszú Katinka Szilágyi Liliána miatt hagyta el Shane Tusupot

Szilágyi Gerda Szilágyi Liliána Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Liliána testvére, Gerda - vagy legalábbis valaki az ő nevében - létrehozott egy blogot Hagyják békén a családomat címmel. Egy bejegyzésben azt állítja, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup Szilágyi Liliána miatt vált el.

"Mindenki jobb ha tudja, hogy a nővéremnél nagyobb szarkeverő nincs a világon. Jelenlegi kapcsolata csak alibi. Az, hogy ma is verseny sportolhat csak annak köszönheti, hogy gyengéd intim kapcsolatokat ápolt néhány kiemelkedő versenyzővel akik befolyással bírnak a sportszakmában mint Cseh László és Hosszú Katinka. Több kapcsolatot is tönkretett már zabolátlan természetével - élete maga a fertő. Hosszú Katinka is miatta hagyta el a férjét, de aztán csúnyán pofára lett ejtve ahogy sokan mások is" - írja Gerda.

Szilágyi Lilliánának miatt ment tönkre Hosszú Katinka házassága? Forrás: Instagram/lilianaszilagyi

Gerda arról is ír, több fenyegetést is kaptak, ezért döntött úgy, hogy kiteregeti a szennyest. Azt állítja, hogy nővére a piacon vette az érettségijét, ezért bocsátották el az egyetemről.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok magyar úszó, Szilágyi Liliána azzal vádolta meg tavaly év végén az édesapját, hogy testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta őt és az édesanyját is. Ezt írta közösségi oldalán:
"Bántalmazott vagyok. Méghozzá egy olyan ember által, akitől eredendően a legnagyobb szeretetet és elfogadást kellett volna, hogy kapjam. Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan. Gyermekkoromtól kezdve."

Az állításra Liliána édesapja és a húga, Gerda is reagált később.

Szilágyi Liliána ügyéről megjelent korábbi cikkeinket itt találod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.