RETRO RÁDIÓ

Floridai magánszigeten építkezik a budapesti közműholding vezetője





A Főkefétől Floridáig… Újabb bizonyító erejű fotók és dokumentumok érkeztek a Metropol szerkesztőségébe a fővárosi közműcégek csúcsvezetőjének elképesztő gazdagságáról. Kiderült, Mártha Imre nem csak egy luxusingatlant vásárolt magának Floridában, hanem egy óceánparti területen hamarosan egy reneszánsz (!) villa építésébe is belekezd. Mit rejteget még a Gyurcsány-fióka?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.18.
Mártha Imre

„Gazdag ember. Nagyon. (…) Én több Mártha Imrét szeretnék”bukott ki Gyurcsány Ferencből nemrég az igazság Mártha Imrével kapcsolatban. Nem is mondhatott mást, miután kiderült, hogy a közműholding vezérének vagyonát akár ő is megirigyelhetné.

2 milliárdos Prisztás-villa, egy balatoni kikötő és egy alsóőrsi 500 milliós villa, egy 60 milliós Bentley, és egy luxus kondomínium Amerika egyik leggazdagabb városában, Naplesben, Floridában.

Naples, az amerikai milliárdosok kedvenc üdülőövezete - itt vett luxuslakást a budapesti közművezér. De ez még csak a kezdet...

Sokan azt hitték, már ez is sok a jóból, de nincs még vége Mártha Imre nem egészen önkéntes „vagyonbevallásának”.

Óceánparti birtoka is van Floridában – ide fog építkezni

Az elmúlt héten a Metropol szerkesztőségébe eljuttatott újabb fotók és dokumentumok szerint a Naples városában vásárolt luxuslakás csak előfutára volt a többi, Floridában megvásárolt ingatlannak. Egyes információk szerint hosszabb távon a Magyarországról való távozását tervezi a cégvezér, ugyanis hamarosan építkezésbe kezd egy floridai, óceánparti ingatlanon.

Aminek sokmilliárdos értékét az adja, hogy a tulajdonos jachtjával egy fantasztikus mesterséges csatornarendszeren keresztül könnyen kihajózhat a Mexikói-öböl meseszép vizeire.

Dicsekszik is vele: „ellenőrzöm a leveleimet!”

Ezúttal egy olyan fotó landolt a Metropol szerkesztőségében, amin Gyurcsány kedvenc tanítványa éppen besétál erre az óceánparti ingatlanra. Persze ezúttal sem marad el a Mártha Imre-féle magamutogatás, mert a képaláírásból kiderül, hogy a fővárosi köztisztaság, távfűtés, kertészet és temetkezés egyszemélyi főnöke igazi otthonának ezt a luxusingatlant tartja.

„Ellenőrzöm a leveleimet” – így dicsekedett közösségi oldalán floridai birtokával a Gyurcsány-fióka, persze a szokásos sznob stílusában angolul: „Let's check my mail.”

Egy mesterséges sziget sarkán van a birtok

A hétköznapi emberek számára elérhetetlen luxusingatlan, amint a Metropolhoz eljuttatott adásvételi szerződésből kiderül, egy mesterséges sziget legtávolabbi sarkán található.

Saját kikötőből indulhat hajókázni a fővárosi közművezér - a csatornák egyenesen a Mexikói-öböl festői vidékére vezetnek

Ami megsokszorozza az értékét, mert így a szokásosnál is nagyobb saját jachtkikötő építhető a sarokingatlanra.

Csak a földterület önmagában milliárdos érték

A mesébe illő floridai ingatlan értékét a Metropol által megkérdezett szakértők így beépítetlenül 3-4 millió dollárra, vagyis akár 1 milliárd 200 millió forintra becsülik. Árát még felfelé srófolja a „hajózhatóság”, illetve az óceán, a Mexikói-öböl közelsége.

A Google-maps alapján egyelőre ennyi látható Mártha Imre újabb „szerzeményéből”. Az ingatlan egyenes, cölöpökkel körbevett partja azt bizonyítja, hogy a milliárdosok kedvéért a mangrove-erdő kiirtásával létrehozott mesterséges szigeten sikerült megint bevásárolnia a fővárosi közművezérnek.

Innen fog kihajókázni az óceánig

Mártha Imre ingatlanát még értékesebbé teszi az is, hogy az van a legközelebb a csatorna bejáratához, ami kivezet egészen az óceánig.

Ten Thousand Islands – ez a Tízezer Sziget világa, csak milliárdosoknak

A Google-maps segítségével az is nyomon követhető, hogyan lehet majd Mártha jövőbeni kikötőjéből a mangrove-labirintuson át kihajózni a Mexikói-öböl gyönyörű vizére. Ez a Ten Thousands Island nemzeti park vidéke, a világ milliárdosainak egyik rejtekhelye.

Világhírű természetvédelmi terület, ezernyi csatornával és homokszigettel

Az erre hajózók útját gyakran egész delfincsapatok kísérik.

A jachtokat fürtökben kísérik a delfinek

A kérdés már csak az, hogy került ide a fővárosi közműcégek vezére, akinek már saját postaládája is van a milliárdosok birodalmában. Miközben Mártha Imre még soha nem szerepelt a leggazdagabb magyarok százas listáján…

De miből? Honnan van minderre pénze Karácsony Gergely kedvenc cégvezérének?

Miközben Mártha Imre dőzsöl, Budapest hanyatlik

Miközben a budapesti közműcégek teljhatalmú ura kérkedik sokmilliárdos vagyonával, a városvezetés Budapest lakóin és a melósokon spórol: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, a közműcégektől pedig kirúgnak egy csomó embert. Köztük egy háromgyermekes édesanyát is, akit, mint megrázó riportunkban beszámoltunk róla, Mártha Imréék még meg is aláztak…

 





Ezeket olvastad már?
Holtan találták az 54 éves Zitát, egy férfivel találkozott halála előtt

Holtan találták az 54 éves Zitát, egy férfivel találkozott halála előtt

Bőröndbe tette kisfia holttestét az anya, évekig menekült

Bőröndbe tette kisfia holttestét az anya, évekig menekült

Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

„Aki nem hisz benne majd fog, ha tapasztalja" – Bettina állítja, szellemjárta budai villába költözött

„Aki nem hisz benne majd fog, ha tapasztalja" – Bettina állítja, szellemjárta budai villába költözött

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás