Elnézést kér mindenkitől Kulcsár Edina: Instagram-oldalán szólalt meg

Forrás: Instagram -
házasság G.w.M Kulcsár Edina Csuti Varga Márk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina a napokban robbantotta a hírt, miszerint G.w.M oldalán megtalálta a boldogságot. A bejelentés nagy port kavart és vegyes érzéseket váltott ki. Most Edina Instagram-oldalán szólalt meg az elmúlt napokban történtekről.

Kulcsár Edina felkavarta az állóvizet bejelentésével, miszerint újra megtalálta a szerelmet. Párja nem más, mint G.w.M. Azóta már az is kiderült, hogyan találkoztak. "A zenével indult minden. Márkkal munkakapcsolat alakult ki közöttünk, mert felkért egy közös dalra, majd ezt követően látott bennem potenciált és felajánlotta, hogy szívesen segít a zenei pályán" - kezdte Edina, aki G.w.M-nek öntötte ki a szívét, ebből alalkultak ki az érzelmek.

Kapcsolatukat sokan nem hagyták szó nélkül, például Csuti sem, Kulcsár Edina pedig Instagram-oldalán reagált egy 24 órán át elérhető történetben az elmúlt napok eseményeire.

Kulcsár Edina Insatgram-oldalán szólalt meg Forrás: Instagram

"Elnézést mindenkitől, de altatás közben kidőltem" - ezzel kezdte, majd úgy folytatta, hogy ugyan megígérte, hogy pár dolgot tisztába tesz majd, de egyelőre túl hevesek benne az érzelmek és jobbnak látja, ha előbb megnyugszik. Valamint úgy döntött, talán jobb lenne egy videót készíteni a reakciójáról, hogy ne csak a szavakat, de az érzelmeit is át tudja adni. "Adjatok nekem egy kis időt" - zárta gondolatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.