Nem titkolóznak tovább: Stana Alexandra és Meggyes Dávid együtt töltötte a napot - Fotó

párkapcsolat válás Meggyes Dávid Meggyes Dávid és Horváth Gréta Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Horváth Gréta és párja, Meggyes Dávid szakítottak. Kiderült, hogy a férfi több vasat tartott a tűzben, azóta pedig azt is tudni lehet, hogy új párja van Stana Alexandra személyében. Most ugyanarról a helyről jelentkeztek be Instagramon.

Az már kiderült, hogy Dávid és Alexandra az ünnepek alatt is tartották a kapcsolatot, titkos emojikkal üzentek egymásnak.

A férfi karácsonykor, a táncos pedig pár nap múlva a posztjaiban olyan emojikat használt, amit korábban soha.

"Mindkettejüknél szerepel a hurrikán jel és egy fura, kacsacsőrt formázó kézjel. Így, utólag olvasva, a szövegek is teljesen más értelmet nyernek" - vélekedik szemfüles követőjük, hozzátéve, hogy így a megosztott tartalmak is más értelmet nyernek.

Most viszont két nagyon hasonló Instagram-sztorit posztoltak: ugyanaz a hely, ugyanaz a kávé, csupán más szögből.

Forrás: Instagram/Stana Alexandra

A Meggyes Dávid szemszögéből készült képet pedig itt tudod megtekinteni.

Horváth Grétának sok mindennel kellett szembesülnie, miután férje, Meggyes Dávid kilépett a házasságukból. Kiderült, hogy Dávid soha nem volt hűséges hozzá, sok nő jelentkezett Grétánál, akikel "dolga volt" a férjének. A szakítás körülményeiről pedig újabb és újabb dolgok derülnek ki, egy közeli ismerősük nemrég azt is elárulta, hogy Gréta tajtékzott, mikor Dávid eléállt, hogy elhagyja.

"Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magát, és tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet... Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak" - mondta a lapnak az informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.