covidos kismama szülés mélyaltatás koronavírus mélyaltatásban szült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan súlyos állapotba került, hogy az orvosok azonnal altatásba helyezték azt a magyar kismamát, aki kómában fekve adott életet második gyermekének.

Alig emlékszik valamire a kórházban töltött hetekből Bedő-Nagy Szilvia, aki névnapozni indult, de mikor magához tért, már a kezében tartotta pár hetes kislányát. A covidos kismama 2020 őszén azután lett rosszul, hogy férjével átmentek édesanyjához névnapot ünnepelni. Az állapota nagyon gyorsan romlani kezdett, rohammentővel vitték kórházba, ahol szinte azonnal mélyaltatásba került.

Kómában fekve adott életet második gyermekének, de semmire sem emlékszik az egészből.

– mesélte a Borsnak az édesanya, aki csodával határos módon élte túl a betegséget. A koronavírus-fertőzés szövődményei miatt teljesen legyengült, alig ötven kilót nyomott, mikor hazaengedték a kórházból. Újra kellett tanulnia beszélni, írni és járni, bár még a mai napig kerekesszékkel közlekedik.

Nem emlészik arra, hogy megszülte a gyermekét Forrás: --

– tette hozzá Szilvi, aki őszintén beszélt arról is, hogy a nehézségek bizony megviselik a kapcsolatukat. A kétgyermekes anyuka azonban úgy érzi, ha túl tudnak jutni ezen, akkor utána már mindenre képesek lesznek a férjével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.