Most először mondta ki Berki Krisztián: "1 hónapja válni akartam, azt éreztem, gyűlöl a feleségem"

házasság válás házassági válság Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, Berki Krisztián és Mazsi házassága válságba került. A pár pszichológus segítségével dolgozik azon, hogy rendbehozzák a kapcsolatukat. Berki most a házassági évfordulójukon tett közzé hosszabb posztot, amelyben elárulta, valóban komoly problémával találták szembe magukat. 

"Házasság! Ma van a házassági évfordulónk. Szomorú, hogy 10-ből 7 vállással végződik..... ezt tudjuk, de vajon a 7-ből hány pár akarja felismerni és dolgozni azon ha baj van? Tudjátok, én 1 hónapja is még válni akartam.... azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl.... de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni..... aztàn egyszer csak tudod, amikor az egyik fél üvölt: te beteg àllat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned..... 2 választásod van - 1 kib@szottúl megsértődsz.... Egó-ból, hogy neked senki ne mondja már meg..... és itt már vesztes vagy.... 2 vagy tényleg elmész és kérsz segítséget" - írta többek között Krisztián.

Mazsi néhány napja a TV2 Mokkájában beszélt kapcsolatukról: "Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni. Inkább úgy éreztem, hogy egymás mellett élünk, és nem együtt élünk. Ez nem csak a baba érkezésével volt, hanem azt tudni kell, hogy amikor egy házasság megromlik, vagy rosszabb lesz, akkor az egy hosszabb idő, és azt gondolom, hogy ugyanannyi kell, hogy rendbe is tegyük. Mind a kettőnkben megvan a hajlam, mivel nagyon szeretjük egymást, hogy rendbe tegyük ezt, és ezért kértük szakember segítségét" - nyilatkozta a fiatal anyuka.

A műsor vendége volt a pár pszichológusa, Roboz Zsóka is, akivel közösen arról is beszélgettek, megbánta-e Mazsi, hogy a élőben közvetítették a kis Emma születését.

Először egyébként a pár követői szúrták ki még decemberben, hogy Berkiék között nincs valami rendben. A közösségi oldalaikat figyelve jöttek rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.