Till Attila: "A koronavírus megtámadta a gyenge pontomat"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
derékfájdalom Sztárban sztár poszt-Covid Till Attila koronavírusos Tilla magazin koronavírus Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető az újév első napjaiban vonult karanténba, ugyanis őt sem kímélte a koronavírus új variánsa, az omikron. Enyhe tünetekkel megúszta a fertőzést, azonban egy szokatlan fájdalom megnehezítette a mindennapjait.

"A koronavírusos tüneteket, a torokkaparást jól viseltem, de a derekam annyira fájt, hogy meggátolt a mindennapi életemben. A koronavírus a gyenge pontokat támadja, és úgy látszik, ez nekem a derekam. Vannak általános tünetei, viszont nem tudhatjuk, hogy kinél milyen sajátos problémákat okoz. Muszáj komolyan venni, nekem is megvan mindhárom oltásom, ez is segített abban, hogy ne legyen súlyos az állapotom" – mesélte Tilla a Life.hu-nak.

Tilla azt mondja, szüksége van erre a műsorra Fotó: Polyák Attila - Origo

Február 6-án indul a TV2-n a Sztárban sztár nyolcadik évada, amelynek házigazdája ezúttal is Tilla lesz. Attila újult erővel vág neki a műsornak, miután hamar legyőzte a koronavírust, habár még érzi magán a poszt-covid nyomait.

Tilla már nagyon várja az új évadot Fotó: Polyák Attila - Origo

A Sztárban sztár nyolcadik évadában nem csak új versenyzőkkel, hanem egy megújult zsűricsapattal is találkozhatnak a nézők. Papp Szabi és Kökény Attila mellé idén Lékai-Kiss Ramóna, valamint Makranczi Zalán csatlakozik. Tillának pedig jó az előérzete.

„Nagyon jókat várok ettől az évadtól. Hiába ugyanaz a formátum, amiatt hogy minden évben mások a versenyzők, minden szezon olyan, mint egy teljesen új műsor. Mi mindent beleadunk, és visszaenergetizál minket a műsor, és erre szükségünk is van. Kellenek a jó, bulis pillanatok, amelyekben igazán kipihenheti magát az ember. Nem véletlenül mondjuk, hogy ez az ország legnagyobb házibulija, mi ennek is éljük meg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.