Ebben reménykedik a rákos Reviczky Gábor

REVICZKY Gábor
Budapest, 2023. március 14. Reviczky Gábor, a nemzet művésze, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, miután átvette a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetést a Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrend kitüntetéseinek ünnepélyes átadásán, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen a Parlament kupolacsarnokában 2023. március 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Prosztatarákkal diagnosztizálták Reviczky Gábor színészt, aki a soron következő kezelésekről beszélt a Blikknek.
Vágólapra másolva!

A színésznél az év elején diagnosztizálták a betegséget, már meg is műtötték, sőt, a várva várt PET CT eredménye is megjött, ez alapján határozták el, milyen kezelés vár Gáborra.

Sugár- vagy kemoterápia jöhet szóba, ám mivel

itthon nincs még célzott kemoterápia, azt vissza fogom utasítani

- mondta a színész. Sajnos, a nem célzott kezelés az egész szervezetet érinti, remélem, erre nem lesz szükségem, elég lesz a sugárkezelés - bizakodott nemrég Reviczky, akinek az imái meghallgatásra találtak.

A vizsgálat ugyanis szerencsére nem mutatott áttétet a színész szervezetében, így van remény, hogy eredményes legyen a Kossuth- és Jászai-díjas művészre váró kezelés.

Csak a két nyirokcsomóm van egy kicsit megduzzadva, de

Célzott besugárzást fogok majd kapni, ám azt egyelőre még nem tudom, mikor kezdik a kezeléseket. Várok a soromra, mint - sajnos nagyon sokan - fogalmazott a színész, aki bízik benne, hogy nem kell sokáig várakoznia.