Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

Carrie Royale
Carrie Royale
Fotó: instagram.com/carrieroyale/
Vágólapra másolva!
Egy szakértő szerint nagyon sokba fog kerülni a brit királyi családnak vagy Harry hercegnek, ha nem akarják, hogy meztelen és hányós képek kerüljenek elő III. Károly - egykor elég vad életet élő, drogot sem megvető - fiáról.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy sztriptíztáncosnő azzal fenyegette meg Harry herceget, hogy meztelen fotókat szivárogtat ki róla az OnlyFans-en. A nő állítása szerint egy igen durva Las Vegas-i buliban jött össze a brit uralkodó család tagjával, ekkor készültek a felvételek. 

Carrie Royale
Carrie Royale
Fotó: instagram.com/carrieroyale/

Harry korábban meglehetősen vad életet élt, a Spare (Tartalék) című könyvében például elmesélt egy kínos sztorit arról, amikor Courteney Cox házában varázsgombát fogyasztott, majd hallucinációi lettek. A herceg a Jóbarátok-sorozat nagy rajongója volt, így már attól izgalomba jött, hogy a Monicát alakító Cox házában partizhat. Utána III. Károly és Diana fia teljesen szétcsúszott, forgott vele a világ és azt hitte, életre kelt egy kuka - erről itt írtunk.

Királyi látogatás a Bahamákon, Harry herceg
Harry herceg egy régi partin
Fotó: UK Press/Press Association Images Julian Parker

A herceg most aggódhat, mert egy Carrie Royale művésznéven tevékenykedő pornós, domina azzal jött elő, hogy kiteszi fizetős OnlyFans-oldalára a régi képeket, melyeken Harry meztelen vagy épp teljesen szét van esve. Hogy van-e neki ilyen felvétele vagy csak figyelmet, hírnevet és pénzt akar, az még nem világos. 

"Harry évek óta aggódott, hogy a múltja visszatér... ez kísérti őt, és most ez megtörtént. A 2012-es Las Vegas-i kirándulásán részt vett egy domina: a fenyegetése, hogy meztelenül készült fotókat tesz közzé róla, pánikba ejtette, és jogi lépéseket vagy fizetést fontolgat, hogy ezt megakadályozza" - kommentálta a Mirrornak a helyzetet egy, udvari ügyekben jártas szakértő.   

Carrie Royale
Carrie Royale
Fotó: instagram.com/carrieroyale/

"Szégyelli a vad múltját, mert most már nem az, aki volt... Harrynek van még mitől tartania. A korábbi londoni klubtagok is képeket készítettek róla, amelyeken hány, vetkőzik és pezsgőt fröcsköl, szóval tudja... még sok minden jöhet" - vélekedett. A királyi család ügyeiben jártas szakértő szerint Meghan Markle egyértelműen nem örül férje múltjának. "Meghan utálja Harry múltját és régi etoni volt barátait. Tanácsot fog adni neki, hogyan kezelje a helyzetet, de ez nagy feszültséget okoz közöttük” - tette hozzá.  Mint ismert, Harry és Vilmos herceg annak idején az Eton College nevű magániskolában folytatták a tanulmányaikat.