Nógrádi György: Ha Putyint félreállítják, akkor az csak úgy történhet, hogy elteszik láb alól

2022. augusztus 10. 16:58

A szakértő szerint az orosz elnök Szergej Sojgut jelölte ki utódjának.

2022. augusztus 10. 16:58
null

Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő az Ultrahang nevezetű YouTube csatorna által Münchenben rendezett beszélgetésen elemezte a legfontosabb kül-és belpolitikai kérdéseket.

A rendezvény témája alapvetően a szakértőtől megszokott módon a külpolitikai volt, azonban ebben az adásban néhány szó erejéig Nógrádi György a magyar belpolitikára is kitért. A szakértő elmondta, hogy Orbán Viktor behívta magához egy beszélgetésre. Itt állítása szerint „elmondta a Viktornak, hogy két ok miatt nyerte meg a választást”. A szakértő így fogalmazott: „Egy: mert a magyar ellenzék olyan volt amilyen, kettő: az orosz-ukrán konfliktust ő kezelte jól”.

Nógrádi leszögezte, hogy napjainkban az USA fő ellensége Kína, és nem Oroszország.

Elmondta azt is, hogy az Egyesült Államokban óriási vita van arról, hogy milyen módon lépjenek föl Kínával szemben. Nógrádi elmondta, hogy Putyin kijelölte utódjának Sojgut, valamint hozzátette: „Ha Putyint félreállítják, akkor csak az lehet, hogy elteszik láb alól”. 

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amaurote
2022. augusztus 13. 13:07
elképesztően hatalmasat mondott nógrádi! döbbenetes!
Gecorbi
2022. augusztus 11. 12:41
Ámen
kunzoo
2022. augusztus 11. 11:16
Szerintem meg fordítva. Ha az USA nem fizet, vagy nem vesz kínai árut, inkább az elvtársak borulnak.
Attologic
2022. augusztus 11. 10:12
Nogradi György vagyok, mondom gyorsan. Az amerikaiak lebuktak, mármint a víz alá, körbevették submarinokkal Kínát. kínát ez láthatóan nem izgatja, vagy nem vették észre az ellenséget. Zelenszki közben meghívta Náci Pélósi amerikai követet, először Biden fiát hívta de az tök részeg és bekokózott. Nenszi el is fogadta volna, de Kijevbe nem tudnak hadihajó kíséretet adni, így a Fehér Ház köszönettel lemondta, erre Zelenszi küldött egy kva anyádat ökölrázással...de közben követelt atomrakétákat az oroszok ellen. Közben elkezdték tehervagonokba rakodni a Zaporozsec atomreaktorokat, mindent visz amerika, csak a sorompó marad. ami biztos az biztos, Kiírták rá: Putyin te elmeteg állat, igaz a mi Bidenünk beszarik a pulpituson. A háboró kimenetele most már egy személytől függ, benne az emberiség reménye. Frodó remélhetőleg meg tud küzdeni a gonosszal, igaz Gollam a gonosz malmára hajtja a vizet(ja ez a Vásárhelyi szövege) Tényleg nem tudom tovább...még tippelni sem merek, ki a p..csa gondolta volna hogy elzárják az olajcsapot, vagyis azt még gondoltuk volna, de hogy másnap kinyissák mert telefonált egyet Viktor..... Kérdezzék innenfogva Viktort! Nógrádi György voltam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik