Sebestyén Balázst nem akarták beengedni a Sziget VIP külön VIP részlegébe

Sebestyén Balázs
Vágólapra másolva!
A Sziget Fesztiválon pár dolog megváltozott 2022-re, ilyen a VIP-részleg. A covid előtti években a terület egyre nőtt, délutántól hanalig százak, ezrek tolongtak ott, könnyű volt bejutni, viszont a tumultusban tényleg senki nem érezte magát fontos személynek, és ugyanúgy hosszabban kellett sorban állni egy italért. Idén az újságírókat és a fotósokat csak úgy be sem engedik (az előző Szigeten még szabadon lehetett ki- és bemenni), illetve VIP-en belül is vannak kisebb VIP-páholyok, amelyeket tehetős emberek vagy cégek béreltek ki. 
Vágólapra másolva!

Sebestyén Balázs rádiós műsorvezető a Rádió1-en mesélte el, mi történt vele. "Vikivel bementünk a Sziget VIP-be mosdóba, meg pénzt feltölteni a kártyára. Ahogy ott felnéztem, láttam ám, hogy különböző cégeknek volt még pár extra VIP-je az emeleten. Megpillantottam az RTL-ét és éreztem, hogy megjöttünk, és onnan fogjuk nézni Dua Lipa koncertjét. Karon fogtam Vikit és megindultam a lépcsőhöz, közben már integettem a fent lévő ismerőseimnek, akik amint megláttak, elfordították a fejüket, de ennek ellenére nagy elánnal törtem az utat a tömegen át.

Gondoltam magamban, nem ismer meg, de reménykedtem, hogy végül beugrik neki az az ezeregyszáz Balázs Show, és a tömérdek egyéb műsor, amit a csatornánál csináltam. Nos, nem így lett..." - mesélte Sebestyén Balázs, aki végül megoldotta a bejutást, ugyanis egy óvatlan pillanatban feliszkolt az elbambuló őr mellett, aki nem szaladt utánuk, így végül tévés kollégáival élvezhette a világsztár koncertjét.

Sebestyén Balázs Forrás: Facebook, Sebestyén Balázs

Forrás:Ripost