Lakatos Márk után Járai Mátét is kirúgta az RTL Klub, az öltöztető szerint ez melegjogi tisztogatás

Lakatos Márk
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Járai Máté nem vezeti tovább a Reggelit, közel két év után kirúgta az RTL Klub. A hírre most Lakatos Márk is nyilvánosan reagált, az öltöztető szerint ez homoszexuális-tisztogatás a csatornánál.
Vágólapra másolva!

Sorozatos botrányai miatt az RTL Klub már tavaly ideiglenesen kirúgta Járait, aki az újabb, végleges menesztésre az Instagramon reagált egy locsogós posztban: teljesen összeomlott a hír hallattán.

A kirúgás oka nyilvánvalóan a sok botrány és a rossz nézettség,

de a korábban szintén kirúgott Lakatos Márk máshogy próbálja megmagyarázni a dolgokat.

Forrás: Lakatos Márk/Facebook

Az öltöztető a videójában arról beszél, hogy így már egyetlen homoszexuális és biszexuális sem maradt a csatorna reggeli műsorában. "Tragikus hirtelenséggel kaptuk a hírt, hogy Járai Máténak is taka van a Reggeliből. Én oda is kommenteltem gyorsban, hogy hát, üdv a klubban. A viccet félretéve, most, amikor Hollywoodban már konkrétan azt is előírják, hogy hány melegnek, transznak és egyébnek kell lenni egy stábban ahhoz, hogy Oscar-díjat kapjon egy film, én nem tudom, hogy a Reggeli vezetősége hogy meri ezt megtenni, hogy ilyen melegjogi tisztogatásokat végez!? Most már gyakorlatilag egyetlen egy meleg, de akár langyi sincs a csapatban... Hogy fog így a Reggeli Oscart kapni? Vagy már jön a tavasz és nem kell a fűtés?” - mondta tettetett felháborodással Lakatos Márk.

Az RTL Klub reggeli műsorában azért cserélgetik a bukott műsorvezetőket - már amennyiben műsorvezetőnek hívhatunk egy öltöztetőt vagy egy mérsékelten sikeres színészt -, mert a TV2 Mokka című műsora rendszeresen, megalázó fölénnyel veri az RTL Klub műsorát.

@lakatosmarkstyle Fel vagyok háborodva! ✌️ #nekedbelegyen#csilagszóró#reggeli#foryourpage#járai#fy#fyp#tv#taka♬ eredeti hang - Lakatos Márk