Drámai fejlemény Fekete Dávid ablakból kizuhant kisfiának ügyében

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Súlyos baleset érte Fekete Dávid egyik kisfiát, amíg a 320 millió forintos sikkasztssal és csalással vádolt énekes előzetes letartóztatásban volt. Ezt a volt megasztáros állította abban az interjúban, amelyet a büntető tárgyalására várva, házi őrizetben adott. A feleségével hallgatásról állapodtak meg.
Vágólapra másolva!

– Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, hogy az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, és négy napig intenzíven volt – mondta Fekete Dávid, akit állítása szerint teljesen váratlanul ért, hogy az előzetes letartóztatása alatt a felesége elindította a válópert.

Az ellentétek ellenére

az egykori házasok civilizált kapcsolatban vannak egymással

a gyerekeik érdekében. A feleség ügyvédje szerint ennek az is része volt, hogy megegyeztek, nem beszélnek nyilvánosan a kisfiú balesetéről. Fekete Dávid szerda esti nyilatkozata azonban

felborította ezt a megállapodást

- mondta a Blikknek Pikali Petra.

– Ügyfelemmel döbbenten állunk a riportban elhangzottak előtt, mert Horváth Regina és Fekete Dávid korábban

megállapodtak abban, hogy ezek az információk nem kerülnek nyilvánosság elé,

mert ez mindkettőjükben mérhetetlen fájdalmat okozott. Horváth Regina jogi képviselője azt is elmondta, egy ilyen szerencsétlen baleset után a hatóságok vizsgálatot indítanak.

Fekete Dávid Forrás: Instagram/Fekete Dávid

– Ez egyébként lezárult,

a gyámügy környezettanulmányt készített, és mindent rendben talált.

Ezzel egy időben Fekete Dávidot a hatóság nyilatkoztatta, aki akkor tudomásunk szerint elmondta, hogy Reginát jó anyának tartja. Véletlen baleset – sajnos – bármikor bárkivel előfordulhat – jelentette ki Pikali Petra, aki azonban részleteket nem akart elárulni arról, mi történt pontosan azon a napon.