G.w.M. keményen reagált Bochkor Gábornak

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Bochkor Gábor a rádiós műsorában állította azt, hogy Kulcsár Edina és G.w.M.-nek, hogy hamisított Gucciban pózolnak. A rapper reagált a rádiós szavaira, szívesen megmutatja a blokkot - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

„Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen. Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte követőitől, hogy „mutassam meg a blokkot?"...valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez "Balkániában" történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxus rapperként nem tudsz turkálóból öltözködni!" – mondta Bochkor Gábor.

A műsorban azzal folytatták a beszélgetést, hogy vajon az eset tényleg büntetendő kell-e, hogy legyen például hivatalos szervek által, vagy a felháborodott követői megjegyzésekkel szembesülni valójában éppen elég büntetés Kulcsáréknak?

– szólt hozzá Bochkor Gábor, aki egy saját történetet is elmesélt, amikor ő is elcsábult egy-egy hamis árura.

G.w.M. sem hagyhatta szó nélkül az esetet és válaszolt a műsorvezetőnek

„Nagyon cuki, kedves, aranyos, de ez egyáltalán nem volt sem férfias, sem pedig elegáns. Nem tudom, mi ezzel a célja, de ha hallgatottságot akart, csak fel kellett volna hívnia, szívesen bementem volna a műsorába. Ha annyira biztos abban a kijelentésében, hogy replikát hordunk, miért nem támasztja alá az állítását? Nyugodtan menjen be a Gucciba, kérdezze meg, hogy engem ott hogyan fogadnak, abból is lesz hallgatottsága, ezt garantálom” – magyarázta a rapper, aki kijelentette, bárki bármit gondol, ő a luxusmárka eredeti darabjait hordja.

„Nincsen semmi baj azzal, ha valaki replikát hord, nem értem, miért zavarja őt vagy bárkit mást, ha valakinek "csak" arra telik, de közben szereti az adott márkát. De megnyugtatok mindenkit, hogy én valódit hordok, ahogyan a kedvesem is, akinek ajándékba veszem ezeket a luxuscikkeket. Éppen ezért mutatok pár blokkot, amelyek hirtelen a kezembe akadtak, hogy a műsorvezető lelke megnyugodjon. Ő tényleg egy nagyon kedves és aranyos csávó, ezért mi Edinával együtt csak a legjobbakat kívánjuk neki. Ha megteheti, hogy ilyenekben jár, őszintén örülünk neki, de ha nem, és szeretne, szurkolunk neki, hogy idővel elérje” – tette hozzá G.w.M, aki köszöni az aggodalmakat a lakhatásukkal kapcsolatban is, de erre nincs szükség.

- mondta.

„Egyébként pedig az én szerelmem nagyon finoman szeret fogalmazni, az általa emlegetett albérlet azonban egy penthouse, azt bérlem, mert amikor házat szerettem volna venni, ő lebeszélt róla. Szereti azt, ahol most lakunk, és a gyerekeket sem akarta kitenni egy újbóli költözésnek” – zárta a témát a rapper