A gyerekeivel együtt lett hajléktalan a korábban népszerű, világhírű tinisztár

Hannah Spearritt
Vágólapra másolva!
AS Club 7 egykori tinisztárja, Hannah Spearritt hónapok óta keres ideiglenes szállást a családja számára, mivel nincs hol lakniuk.
Vágólapra másolva!

Hannah Spearritt neve sokaknak lehet ismerős, hiszen az 1998-ban alakult S Club 7 popegyüttes tagja volt. Az azóta kétgyermekes édesanya most megrázó vallomást tett: kiderült, hogy pont karácsony előtt vált hajléktalanná a családjával.

Forrás: Hannah Spearritt /Instagram

Mint kiderült, párjával és a kicsikkel egy barátja irodájában kellett lakniuk, ráadásul csak néhány napjuk volt a költözésre, miután a tulajdonos úgy döntött, hogy eladja a londoni ingatlant a fejük felől.

Az elmúlt hónapokban négy különböző helyen húzták meg magukat átmenetileg, és még mindig nincs saját lakásuk.

Extra hely volt. Ott voltak a gyerekek ágyai és kivettük a zsírkrétákat is. Mászókázni is tudtak, szórakoztatónak tartották a gyerekek. Stresszes volt, de meg kell birkózni vele, nem? Főleg a gyerekekkel. Bármi nem tör meg, ahogy szokták mondani" - mondta az egykori sikeres énekesnő a megterhelő időszakról.

Elárulta, hogy olyan betegségben szenvedett, ami az ágyhoz kötötte őt, miközben a szerelmével egy új vállalkozásba kezdtek, de időközben az is befuccsolt. Ezen események sora vezetett ahhoz, hogy most nincs otthonuk - írja a Daily Mail.