Saját fotóikkal buktatták le magukat a Dancing with the Stars versenyzői

Dancing with the Stars
Vágólapra másolva!
Már nagyban megy a találgatás a TV2 táncos showműsorának közösségi oldalán, ahol egy játékra hívták fel a kíváncsi nézők figyelmét. A játék lényege, hogy a következő évadban versenybe szálló sztárok lábairól készült fotókat megmutatják, majd azok alapján kell tippelni, hogy vajon ki lehet a titokzatos táncos. Egyes szemfüles kommentelők már ennyiből is kitaláltak egy-két nevet és különös érvekkel magyarázták az elméleteiket.
Vágólapra másolva!

Hamarosan indul a népszerű táncos műsor, a Dancing with the Stars harmadik évada, melynek szereplőit augusztus 8-án jelentik be hivatalosan. Az egyik bulvártémákkal foglalkozó Facebook-csoportban azonban már két nevet is lelepleztek a kommentelők a versenyzők saját fotói alapján.

A legnagyobb hibát Rubint Réka követte el a napokban,

amikor egy olyan képet tett közzé, amelyen ugyanazt a jellegzetes pink lábbelit viseli, ami a kampányfotókon is látható. Mivel nagyon egyedi darab, ezért nem volt nehéz kiszúrni, hogy a fitneszedző lesz az egyik versenyző, hiába távolította el gyorsan a képet közösségi oldaláról.

A másik versenyző, akit a kommentelők buktattak le az exatlonista Somhegyi Krisztián, bár neki sok esélye nem volt a kíváncsiskodók ellen, őt saját köldöke buktatta le, ami valóban nagyon jellegzetes.

Több tipp is érkezett a további fotókhoz Csobot Adélra, Iszak Eszterre, Hódi Pamelára vagy Majka feleségére, Dundikára, hamarosan kiderül jól tippelt-e a közönség – írja a Promotions.