Családi titkokat árult el Kulcsár Edina férje, G.w.M

Kulcsár Edina és G.w.M
Vágólapra másolva!
Május 11-én született meg Kulcsár Edina és új férje, Varga Márk első közös gyereke. A pár korábban nem tervezte a babát, de nagy örömmel fogadták a hírt, amikor kiderült, Kulcsár gyereket vár. Kislányuk, Amara lassan egy hónapos lesz, a rapper elárulta, hogyan telnek napjaik, mióta megérkezett a baba.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és férje, G.w.M egy ideje eltűntek a közösségi oldalaikról, ugyanis nagyon leköti őket az újszülött gondozása. Néha azért bejelentkeznek egy-egy új bejegyzéssel, de jelentősen kevesebb idejük marad minden másra. A rapper elmondása szerint számára a család az első, ettől függetlenül fellépéseket már vállal, de igyekszik kivenni a részét a kislány körüli teendőkből.

Kulcsár Edina már rendezvényre is magával vitte az alig egy hónapos kislányát Fotó: Major Kata - Origo

Amarám nagyon jó baba. És olyan szép, hogy végem van! Nem tudok vele betelni, és a család sem. Igazi áldás, ő a mi kis angyalkánk" - áradozott harmadik gyerekéről G.w.M, aki szerint nagyon szerencsések a kislányukkal.

A nagylányomnál is jó apuka voltam, és a fiamnál is jól belejöttem a kisbaba körüli teendőkbe, most pedig már minden rutinból jön. Ha bármit csinálni kell vele, ösztönből megy. Szerintem rejtett képességem, hogy egyben anyuka is vagyok, ha kell" - magyarázta a rapper, aki már rutinos szülő, hiszen háromszoros édesapa és emellett sok időt tölt Kulcsár Edina két gyerekével is.

Bár itt a nyár és sok a fellépés, aminek nagyon örül és nagy terveket szövöget, de kijelentette, hogy nagyon figyel arra, hogy meg legyen az egyensúly a magnáélet és a munka között.

- zárta gondolatait a Blikknek Varga Márk, azaz G.w.M.

G.w.M újszülött kislányával, Amarával Forrás: https://www.instagram.com/gwmmusic/