Botrányt okozott Selena Gomez Beyoncé párizsi koncertjén - videó

Szuper szexik és dúsgazdagok, színésznők, gazdag
Selena Gomez wearing Louis Vuitton arrives at the 27th Annual Critics' Choice Awards held at the Fairmont Century Plaza Hotel on March 13, 2022 in Century City, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Furcsa felvételek keringenek Selena Gomezről, aki ellátogatott Beyoncé franciaországi koncerthelyszínére, ahol szemmel láthatólag megőrültek érte a rajongók. A közvetlenségéről ismert énekesnő sokakat üdvözölt is, majd a következő pillanatban arra lettek figyelmesek, hogy hangosan veszekszik egy biztonsági őrrel.
Vágólapra másolva!

Pár héttel ezelőtt egy kísértetiesen hasnló videó látott napvilágot Gomez legjobb barátnőjéről, Taylor Swiftről, aki koncert közben ordibált egy biztonsági őrrel, hogy az hagyja békén az egyik rajongóját. Most Selena Gomez is hasonló botrányt okozott, csak ő nem a saját koncertjén, hanem Beyoncé párizsi koncertjének helyszínén.

A felvételeken jól látszik, hogy Gomez üdvözlölte a páholyban összegyűlt közönséget, sokakkal pacsizott is, míg elsétált mellettük, de a következő percben már magából kikelve üvöltözött valakivel. Több felvétel is napvilágot látott az esetről, de egyiken sem látszik jól, hogy mi történt valójában. Többen azt állítják, hogy az egyik biztonsági őr dühítette fel, aki durván lépett fel egy nézővel szemben, akinek Selena Gomez a védelmére kelt és ezen folyt a vita közte és a biztonságiak egyik tagja között - írja a TMZ, ahol az esetről készült videókat is megtekintheti.