Berki Krisztián édesanyja még mindig nem kapott információt a fia haláláról

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Majer Júlia Zsófia, Berki Krisztián édesanyja
Vágólapra másolva!
Már több mint egy éve él kétségek között Berki Krisztián édesanyja, Majer Júlia ugyanis még mindig nem tudja, miben halt meg egyetlen gyereke.
Vágólapra másolva!

Bár a fia özvegye, Berki Mazsi többször megígérte már neki, hogy megmutatja a halál okát leíró hivatalos jegyzőkönyvet, erre még mindig nem került sor. A májusban tragikus hirtelenséggel meghalt egykori Fradi-vezér holttestét az egyik gyereke fedezte fel fővárosi otthonában, ahol kábítószergyanús anyagokat találtak. Halálának oka azóta nem tisztázott.

Csak egyetlen ember tudja az igazságot, Mazsi, aki látta a kiállított halottvizsgálati bizonyítványt, illetve megkaphatta a boncolási jegyzőkönyvet is. Az özvegy Júlia állítása szerint

többször ígérte, hogy megmutatja a nála lévő hivatalos dokumentumokat:

legutóbb abban maradtak, hogy Krisztián halálának első évfordulója után kerülhet erre sor, de az asszony a Blikknek azt mondta, ez még nem történt meg

Berki Krisztián édesanyja, Majer Júlia Fotó: Koncz Márton - Origo

– Szeretném tudni, mi okozta a fiám halálát, szülőként pedig jogom is van hozzá. Mazsi most már Székesfehérváron lakik az unokámmal együtt, elmegyek majd hozzájuk, és kérem, hogy mutassa meg. Annyit viszont elmondott, hogy a dokumentumok szerint is a magas vérnyomás okozhatta Krisztián halálát – mondta az asszony, aki mindezt a saját szemével szeretné látni, hiszen azóta is nagyon szenved a fia halála miatt.