G.w.M még az ékszerboltos kezéről is leszedette a kinézett aranyat

G.w.M.
Vágólapra másolva!
Fotós és kamera előtt válogatott aranyékszereket magának, két táncosának és az unokaöccsének G.w.M. A népszerű rapper törzsvásárló az egyik budapesti ékszerházban, ahol most is örültek a látogatásának.
Vágólapra másolva!

A rapper nemcsak a márkás holmikért, de az értékes aranyékszerekért is rajong. Nemcsak magát, hanem a szeretteit is rendre meglepi valami káprázatos szépséggel.

– Nagyon kemény szezon van mögöttünk. Egy húzós turnén vagyunk túl, több mint kétszázötven fellépéssel. A fiúk is nagyon odatették magukat egész évben, ezért úgy gondoltam, megérdemlik, hogy mindnyájukat meglepjem valami szép ékszerrel. Elhoztam hát őket ide, a kedvenc üzletembe, és szabad kezet adtam. Bármi választhatnak, ami megtetszik nekik, én állok mindent. Megérdemlik, mert tényleg erőn felül teljesítettek mind a hárman, én ezzel szeretném nekik mindezt megköszönni és boldog karácsonyt szerezni számukra – mesélte a Blikknek G.w.M, aki most is választott magának egy szép gyűrűt és nyakláncot, sőt, a bolt tulajdonosának kezéről egy huszonnégy karátos, ötszázezer forint értékű órakísérőt is elkért.

G.w.M. https://www.facebook.com/GWMMUSIC

A többi szatyorban a barátai által választott ékszerek voltak, közöttük hatalmas nyakláncok, vastag karkötők és kövekkel kirakott gyűrűk. Összesen száznegyven grammnyi aranyat vásárolt G.w.M.